Hij breekt in bij een 82-jarige, maar zij slaat hem knock-out: ze is kampioen gewichtheffen (+VIDEO)

Janine image
door Janine

18 Februari 2023

Hij breekt in bij een 82-jarige, maar zij slaat hem knock-out: ze is kampioen gewichtheffen (+VIDEO)
Advertisement

Persoonlijke veiligheid is ongetwijfeld een van de eerste zorgen, zowel tijdens een wandeling als binnenshuis. Vaak nemen we dan ook onze toevlucht tot alarmen of andere trucs om ons te verdedigen tegen kwaadwillenden die willen inbreken in andermans huis. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld een hekel aan het idee om 's nachts alleen thuis te zijn, omdat ze zich onzeker voelen om alleen te slapen. Vrijwel iedereen heeft inmiddels dus een getest alarmsysteem, maar de hoofdpersoon van dit verhaal dacht op haar eigen kracht te kunnen rekenen om zich te verdedigen tegen iemand die in haar huis wilde inbreken. Nog verrassender is het feit dat de vrouw ten tijde van de gebeurtenissen 82 jaar oud was.

via Youtube / 13WHAM ABC News

Advertisement
Youtube / 13WHAM ABC News

Youtube / 13WHAM ABC News

Wat zou jij doen als er 's avonds iemand op je deur klopte en je alleen thuis was? We zijn er vrij zeker van dat je de deur niet zou openen, zelfs niet als een man aan de andere kant je vertelde dat hij gewond was. Ook Willie Murphy, een 82-jarige vrouw, geloofde niet in de vragen om hulp van de man die midden in de nacht op haar voordeur begon te kloppen. De vrouw nam natuurlijk uit voorzorg onmiddellijk contact op met de politie en meldde dat er een man voor haar huis was verschenen die beweerde gewond te zijn. Terwijl ze op de politie wachtte, forceerde de man echter de voordeur en ging het huis van mevrouw Willie binnen.

De vrouw in kwestie raakte niet in paniek, hoewel ze toegaf dat ze bang was, en reageerde door zich zo goed mogelijk te verdedigen. De 82-jarige was niet bepaald het soort oma dat je in de supermarkt tegenkomt: Willie is kampioene gewichtheffer en altijd in vorm gebleven.

Advertisement
Youtube / 13WHAM ABC News

Youtube / 13WHAM ABC News

De bejaarde vrouw tilde een tafel in haar huis op en verdedigde zich er letterlijk mee. Vervolgens gooide ze een hele fles shampoo in het gezicht van de indringer, waardoor hij niets meer zag, en wachtte ze op de tussenkomst van de politie. Toen de politie arriveerde, vonden ze de situatie beslist onder controle, met mevrouw Willie die de kwaadwillende onschadelijk had gemaakt. Het was niet Willie die medische hulp nodig had, maar de indringer die klaarblijkelijk de verkeerde oude vrouw had uitgekozen!

De volgende dag, in de sportschool, complimenteerde iedereen haar met haar alertheid en een oude vriendin van haar zei: "Ik ben waarschijnlijk bijna twee keer zo zwaar als zij, maar ik zou haar nooit tegen me willen hebben. Met Willy moet je gene grapjes uithalen!”

Advertisement