Twee bejaarde echtgenoten hebben altijd op een eiland gewoond, maar maken hun eerste boottocht op 90-jarige leeftijd - BekijkDezeVideo.nl
x
Twee bejaarde echtgenoten hebben altijd…
Ze kopen een stacaravan voor 4.700 euro: Op slechts 14-jarige leeftijd slaagde hij voor de test om de medische faculteit te betreden, door zich op de 22e plek in de ranglijst te plaatsen

Twee bejaarde echtgenoten hebben altijd op een eiland gewoond, maar maken hun eerste boottocht op 90-jarige leeftijd

22 Juli 2022 • Door Janine
5.877
Advertisement

In het leven stop je nooit met leren en nieuwe ervaringen op te doen. Geen enkele zin is zo waar en als je de kracht, het verlangen en de juiste geest hebt, is er geen leeftijd om nieuwe emoties te ervaren en prachtige plekken te ontdekken. En het is nooit te laat om de plaatsen te bezoeken waar je altijd hebt gewoond, maar die onbekend en onontdekt zijn gebleven, zelfs als je 90 jaar oud bent en overgrootouders bent.

De twee hoofdrolspelers van dit verhaal zijn zich hiervan bewust en, na bijna een eeuw op hun eiland te hebben gewoond, hebben ze eindelijk de vreugde ervaren van het maken van hun eerste boottocht. We vertellen je wat meer over hen.

via: Ansa

Giuseppe Chessa en Antonietta Cambone zijn een stel van 90 en 83 jaar oud die, sinds hun geboorte, op een eiland hebben gewoond, maar nog nooit een boottocht hebben gemaakt om hun prachtige Sardinië vanaf de zee te bekijken. Gelukkig gaven de liefde van hun kleinzoon en de wens om hen te verrassen de twee bejaarden de kans om een ​​nieuwe ervaring op te doen. Giuseppe Chessa junior, hun kleinzoon, werkt voor een bootverhuurbedrijf, dat de functie heeft om de vele toeristen die het eiland bezoeken te begeleiden om de prachtige en ongerepte plekjes van de kust te bezoeken. Zou hij dit ook zijn geliefde grootouders willen doen ervaren? Absoluut.

"Ze waren enthousiast, vooral mijn oma - zei de man in een interview - Mijn opa was een beetje sceptisch, maar uiteindelijk was hij overtuigd en na de 3 uur varen was hij verbaasd over de schoonheid van die plaatsen. Het was niet makkelijk om de juiste dag te kiezen en ze moesten even wachten, maar toen de zee kalm was en het weer perfect was, gingen we een bootreisje maken, en hun ogen straalden."

Bijna een eeuw lang hebben Giuseppe en Antonietta, na een huwelijk, 8 kinderen, 12 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen, eindelijk een van de mooiste ervaringen van hun leven gemaakt. De foto's gingen meteen viraal, ze gingen het web rond en maakten de twee bejaarden heel beroemd. De vrouw begreep niet waarom iedereen van hun boottocht afwist: "Ik ging naar de apotheek en iedereen vroeg me naar onze dag: hoe wisten ze dat?" - zei de vrouw. Iedereen was zich ervan bewust omdat zovelen de zorgeloze foto's van de twee hadden gezien, die door hun kleinzoon op sociale netwerken waren gepubliceerd.

Advertisement

Een prachtig avontuur waarvan het stel op deze leeftijd misschien niet meer dacht dat ze het konden doen. Maar in het leven is het nooit te laat om nieuwe dingen te ontdekken, plaatsen te bezoeken en jezelf te laten gaan voor het plezier dat de schoonheid van de natuur biedt.

Vind je ook niet?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt