Een vader in moeilijkheden bestelt eten voor zijn dochters zonder zelf iets te eten: hij heeft niet genoeg geld - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vader in moeilijkheden bestelt eten…
Een hond redt een papegaai in moeilijkheden in de achtertuin: nu zijn ze onafscheidelijke vrienden geworden 10 sensationele jurken die van elke bruid een prinses kunnen maken

Een vader in moeilijkheden bestelt eten voor zijn dochters zonder zelf iets te eten: hij heeft niet genoeg geld

Door Janine
2.335
Advertisement

Elke zichzelf respecterende ouder weet dat hij vroeg of laat iets persoonlijks moet opofferen voor het welzijn van zijn kinderen. Ervoor zorgen dat de kleintjes gelukkig, beschermd en gezond zijn, is bovendien een normale zaak voor vaders en moeders, een “ongeschreven” en universele wet.

Koste wat kost, zal dergelijk gedrag altijd geldig en aanwezig zijn, zelfs als de leefomstandigheden van de ouder niet de beste zijn. De vader waarover we je gaan vertellen is zich hier terdege bewust van, een man die, ondanks zijn beperkte mogelijkheden, heeft besloten aan de behoeften van zijn dochters te voldoen door dat van hem opzij te zetten, zelfs als het gaat om eten.

via: ABS-CBN

Het beeld is er een dat in een oogopslag in het geheugen blijft gegrift. We zijn in de Filipijnen en de vader in kwestie, mager en zichtbaar lijdend onder zijn ellende, zit in een fastfoodrestaurant met zijn dochters die gefrituurde kip eten. Een volkomen normale scène, behalve dan het feit dat de man bij gebrek aan geld besloot de meisjes te laten eten en zelf niets te nemen.

Deze alleenstaande vader, die wat later bleek te zijn getroffen door een beroerte, vol liefde en aandacht voor zijn meisjes, ontnam zichzelf letterlijk voedsel. Zo heeft de man de wereld een voorbeeldig en authentiek beeld gegeven van wat het betekent om onbaatzuchtig te zijn, wat veel gebruikers op het web ontroerde.

Nadat de foto's waren gepubliceerd, kwamen er meer details naar voren over het verhaal van deze ongelukkige vader. Zijn naam is Ryan Arebuabo, hij is 38 jaar oud en na zijn ziekte kon hij niet meer werken. Gescheiden van zijn vrouw bleef hij bij zijn dochters en woont samen met hen in een hut in Manilla. Ondanks deze dramatische omstandigheden gaf de man nooit op en bleef hij de kost verdienen door voedsel te verkopen vanuit een kar om zijn dochters van 6 en 8 jaar naar school te kunnen sturen.

Advertisement

Door net voldoende te verdienen dan noodzakelijk is, probeert Ryan elke dag vooruitgang te boeken, maar het lukt hem niet altijd om aan zijn behoeften te voldoen. Een verhaal, dat eenvoudigweg ontroerend is, dat iedereen eraan herinnert hoe belangrijk en geweldig het is om vrijgevig jegens anderen te zijn, zelfs onder de slechtste omstandigheden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt