Een pasgetrouwd stel nodigt de schoonmoeder uit op huwelijksreis: als ze terug zijn blijkt dat de vrouw zwanger is van haar schoonzoon - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een pasgetrouwd stel nodigt de schoonmoeder…
Hij heeft een hersentumor, maar besluit te trouwen en krijgt een dochter: hij kan zijn gezin nog altijd knuffelen Een 2-jarige jongen heeft koorts en hoest na het inslikken van water in het zwembad: hij is gered van

Een pasgetrouwd stel nodigt de schoonmoeder uit op huwelijksreis: als ze terug zijn blijkt dat de vrouw zwanger is van haar schoonzoon

Door Janine
15.172
Advertisement

Er wordt vaak gezegd dat het leven vol verrassingen is, maar soms gaat het veel verder dan de wildste verbeelding. Familierelaties kunnen hierbij een onuitputtelijke bron zijn van frustraties, contrasten en negatieve ontdekkingen. Net zoals degene die Lauren Wall, 34, overkwam uit Twickenham, een stad in het zuidwesten van Londen, na te zijn getrouwd met Paul.

Het is niet eenvoudig om een ​​gezonde familieband te behouden, vooral als het gaat om schoonfamilie, schoonzonen of schoondochters. Contrasten zijn soms onvermijdelijk, maar zo was het niet voor Paul en Julie, de moeder van Lauren. De vrouw en haar schoonzoon konden altijd goed met elkaar overweg en Lauren kon niet gelukkiger zijn. Een geluk dat in duizend stukken uiteenspatte toen ze het ondenkbare ontdekte: haar moeder had een relatie met Paul en na de huwelijksreis werd ze zwanger van de man.

via: Daily Mail

Het is een van die onthullingen waar iedereen geschokt en ongemakkelijk van zou zijn, en die op het eerste gezicht misschien zelfs niet waar zou kunnen zijn. Zo was het helaas voor Lauren niet, en wat een vreedzame relatie was, werd al snel een echte nachtmerrie.

Julie, de moeder van het meisje, heeft het huwelijk tussen haar dochter en Paul altijd enthousiast gesteund. De twee hadden, voordat ze gingen trouwen, al een dochter en Julie, als teken van vrijgevigheid, gaf de pasgetrouwden een droomhuwelijksreis en betaalde meer dan 15 duizend euro. Als dank besloten Lauren en Paul haar mee te nemen op huwelijksreis. Alles ging goed, totdat ze thuiskwamen. Er brak iets in de relatie van het echtpaar: Paul had een vreemde houding en verstopte zich wanneer hij zijn telefoon gebruikte.

foto: Facebook

Omdat ze iets vermoedde probeerde Lauren te begrijpen wat er was en enige tijd later ontdekte haar zus dat Paul een liefdevolle uitwisseling van berichten had met zijn schoonmoeder, Julie. De huwelijksreis, in plaats van Paul en Lauren op de beste manier te verenigen, had uiteindelijk iets tussen de man en Julie doen ontstaan, die hen had vergezeld. Bedrogen, verontwaardigd en overstuur, bleef Lauren alleen: haar man verhuisde en ze wilde hem of haar moeder niet meer zien. De zwaarste klap kwam echter toen Lauren kort daarna haar moeder op straat ontmoette met een dikke buik: ze verwachtte een baby van Paul!

Advertisement
foto: Facebook

Het is duidelijk en begrijpelijk dat Paul en Lauren zijn gescheiden en, vijf jaar na hun huwelijk, besloot de man met zijn voormalige schoonmoeder te trouwen. Een heel moeilijke situatie, een verraad dat Lauren haar hele leven met zich meebrengt, ondanks dat ze in de loop der jaren heeft geprobeerd een nieuwe realiteit op te bouwen. Vanwege het trauma en de wanhoop hield de vrouw in feite alles wat er gedurende 15 lange jaren was gebeurd voor zichzelf, totdat ze erin slaagde te vertellen hoe de twee mensen die haar beter hadden moeten beschermen dan anderen, ook dezelfde waren die haar op een schokkende manier hadden verraden. Een werkelijk ongelooflijk verhaal dat ons leert dat er, in sommige gevallen, geen einde lijkt te komen aan het ergste.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt