"Ik was in verwachting van mijn eerste kind toen ik ontdekte dat mijn man ook mijn neef is"

Janine image
door Janine

02 Februari 2023

"Ik was in verwachting van mijn eerste kind toen ik ontdekte dat mijn man ook mijn neef is"
Advertisement

De ideale persoon ontmoeten, degene met wie je je hele leven kunt delen en, als je dat wilt, een gezin kunt stichten en kinderen kunt krijgen, is een echt geluk. Er zijn velen van ons die die persoon op zeer jonge leeftijd leren kennen en die integendeel wat langer moeten wachten, maar we moeten toegeven dat het vinden van de liefde iets geweldigs is en het wachten vergroot alleen maar het verlangen.

Zelfs de hoofdpersoon van dit verhaal, die de man van haar leven ontmoette, met wie ze besloot te trouwen en een kind te krijgen. Pas toen ze hoorde dat ze zwanger was en bij het kiezen van een naam voor de kleine ontdekte ze echter ook dat ze veel meer gemeen had met haar man dan ze dacht. Wat? Laten we er samen achter komen.

via @beingmarcellahill/Tik Tok

Advertisement
@beingmarcellahill/Tik Tok

@beingmarcellahill/Tik Tok

Marcella Hill, moeder en onderneemster, heeft een video op haar TikTok-profiel geplaatst waarin ze iets heel persoonlijks onthult. Verbaasd en ongelovig vertelt ze over wat ze over haar en haar man te weten is gekomen, terwijl beiden bezig waren met het kiezen van een naam voor hun eerste kind.

"Ik kwam erachter dat ik met mijn neef ben getrouwd" - dit zijn de woorden waarmee de vrouw begint, voordat ze uitlegt hoe de dingen zijn gegaan. "We zaten op de bank op zoek naar de juiste naam voor de baby toen we op internet kwamen en onze stamboom begonnen te onderzoeken. Ik was de eerste die op mijn familiepagina stuitte en ik begon door de namen van mijn voorouders te scrollen - vervolgde ze - We merkten meteen dat de namen van grootouders en overgrootouders identiek waren en op een gegeven moment was ik ervan overtuigd dat we niet ook naar zijn stamboom keken, maar alleen naar de mijne".

Maar zo was het niet, de twee hadden gewoon dezelfde wortels gemeen en waren verwant.

Advertisement
@beingmarcellahill/Tik Tok

@beingmarcellahill/Tik Tok

Omdat ze het niet voor mogelijk hielden, belden ze allebei hun respectievelijke grootouders en vroegen om bevestiging in dit verband, en kregen het. Vol ongeloof moesten Marcella en haar man erkennen dat ze zowel neef en nicht als echtgenoten waren. Een onthulling die hen sprakeloos maakte en waardoor ze zichzelf enkele vragen begonnen te stellen, ook met betrekking tot eventuele problemen die zich bij de geboorte van het kind hadden kunnen voordoen.

De talrijke gebruikers die naar het verhaal hebben geluisterd, zijn praktisch in tweeën verdeeld: aan de ene kant zijn er mensen die hen hebben geadviseerd om door te gaan zonder al te veel vragen te stellen, ook gezien het feit dat ze neef en nicht van de derde graad zijn en niet de eerste, en degenen die er daarentegen nogal van onder de indruk waren, die het niet helemaal "normaal" vonden.

“Is het mogelijk dat je zelfs op de bruiloft niets besefte toen jullie familieleden elkaar ontmoetten?' - vroeg een gebruiker. Een vraag waarop Marcella antwoordde door te zeggen dat de bruiloft snel werd gevierd in een gemeentehuis en dat er behalve zij niemand aanwezig was.

Een bijzondere situatie, dat zeker, die hun dagelijks leven, noch hun band, gelukkig niet destabiliseerde. Hoe zou je je in hun plaats hebben gedragen?

Advertisement