Een toerist breekt een armband in een winkel en valt flauw nadat ze ontdekt dat het $44.000 kost - BekijkDezeVideo.nl
x
Een toerist breekt een armband in een…
Een 4-jarig meisje geeft het beenmerg aan haar kleine broertje die aan een zeldzame ziekte lijdt waardoor ze zijn leven redt Courgette cordon bleu: het eenvoudige recept om dit gerecht te bereiden met weinig calorieën en vol van smaak

Een toerist breekt een armband in een winkel en valt flauw nadat ze ontdekt dat het $44.000 kost

27 Juni 2020 • Door Janine
12.145
Advertisement

Wanneer onze ouders ons vertelden dat we niets moesten aanraken elke keer dat we een winkel binnenliepen, was dat zeker niet om ons boos te maken of om ten koste van alles "streng” te zijn, maar omdat we het risico liepen de producten die onze aandacht trokken kapot te maken of te beschadigen. Een waarschuwing die een Chinese toeriste die een beurs in de stad Ruili bezocht, nooit zal vergeten. De vrouw slaagde erin een zeer dure jade armband te breken nadat ze hem om haar pols had geprobeerd; toen ze de prijs van het juweel hoorde, kreeg ze een paniekaanval en viel op de grond flauw.

via: BBC

In China wordt jade beschouwd als een mineraal van grote waarde, dat de drager een goede gezondheid en welvaart brengt. Toen de vrouw (die anoniem wilde blijven) de winkelier om de prijs vroeg, viel ze van schrik flauw: de armband kostte namelijk 300.000 yuan, oftewel $44.110!

Ze zakte op de grond neer en het duurde even voordat ze van de schok hersteld was. Haar familie probeerde te onderhandelen met de verkoper en probeerde de schuld terug te betalen door 70.000 yuan aan te bieden, een prijs die ver verwijderd is van de oorspronkelijke waarde van het juweel.

Uiteindelijk waren ze verplicht de verkoper terug te betalen. We zijn er zeker van dat de vrouw en haar hele familie zich deze ervaring nog lang zullen heugen.

Tags: AbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt