7 dingen die je kunt doen met tandpasta, naast het poetsen van je tanden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
7 dingen die je kunt doen met tandpasta,…
Een 11-jarige jongen vindt een portemonnee op de grond en geeft hem terug ondanks dat zijn familie erg arm is Obie, de obese teckel die in een jaar tijd meer dan 20 kg is afgevallen en een andere hond lijkt te zijn

7 dingen die je kunt doen met tandpasta, naast het poetsen van je tanden

Door Janine
7.644
Advertisement

Als het gaat om schoonmaken, is elke truc, zelfs de vreemdste, welkom als we daardoor kunnen besparen op inspanning en vooral op tijd. Als we daarnaast kunnen vermijden om dure schoonmaakproducten te kopen, dan is het echt onze geluksdag.

Precies voor dit doel hebben we besloten om een ​​aantal specifieke toepassingen van een product te verzamelen dat je ongetwijfeld in huis hebt: tandpasta. Dankzij de samenstelling kan het naast het schoonmaken van het gebit worden gebruikt voor vele andere activiteiten; bovendien, als we de meest bekende merken vermijden, is het mogelijk om het tegen zeer lage prijzen te vinden. Hier zijn 7 dingen die je kunt doen met tandpasta.

via: today.com
  • 1. Het rubber van schoenen schoonmaken. Als je nieuwe sneakers rubberen gedeeltes hebben die duidelijk versleten zijn, zal een oude tandenborstel met tandpasta uitstekend zijn om ze terug te brengen naar hun oorspronkelijke staat.
  • 2. Gaten in de muur opvullen. Als je een gat in de muur hebt gemaakt en je geen flater wilt slaan bij je gasten, kan een beetje tandpasta een uitstekende oplossing zijn.
  • 3. Waskrijtjes van de muur verwijderen. Als de kinderen hebben besloten om hun creativiteit op de muren tot uiting te brengen, probeer het dan met tandpasta schoon te maken. Verspreid het op de tekening en wrijf zachtjes voordat je het met een vochtige doek schoonmaakt. Aangezien het resultaat afhangt van het type muur, kun je beter eerst een minder zichtbaar gedeelte proberen.
  • 4. Je nagels schoonmaken. Tandpasta kan nuttig zijn om het verlies van glans van de nagels te verhelpen, misschien na het gebruik van een donkere nagellak. Verdeel het over de nagel, wrijf met een oude tandenborstel om de tandpasta zelfs onder de nagel te krijgen en spoel het daarna af.
  • 5. De koplampen van de auto glanzend maken. Als de koplampen van de auto erg vaal zijn, wrijf ze dan op met een zachte spons en tandpasta en reinig ze vervolgens met een natte doek. Zo haal je het vuil weg en kleine krasjes zijn minder zichtbaar, waardoor de koplampen weer helder worden.
  • 6. Verwijderen van geuren. Een kleine hoeveelheid tandpasta is nuttig om de handen frisheid te geven, bijvoorbeeld na het koken, of aan voorwerpen zoals thermosflessen, die de neiging hebben om een ​​typische muffe, onaantrekkelijke vochtige lucht te ontwikkelen.

Bonus: ... en als je een poster of een kindertekening aan de muur wilt hangen, probeer dan een druppel tandpasta op de 4 hoeken te plaatsen: het houdt het op zijn plaats en zal de muur eronder niet ontsieren!

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt