7 dingen die je kunt doen met tandpasta, naast het poetsen van je tanden

Janine image
door Janine

30 Juni 2020

7 dingen die je kunt doen met tandpasta, naast het poetsen van je tanden
Advertisement

Als het gaat om schoonmaken, is elke truc, zelfs de vreemdste, welkom als we daardoor kunnen besparen op inspanning en vooral op tijd. Als we daarnaast kunnen vermijden om dure schoonmaakproducten te kopen, dan is het echt onze geluksdag.

Precies voor dit doel hebben we besloten om een ​​aantal specifieke toepassingen van een product te verzamelen dat je ongetwijfeld in huis hebt: tandpasta. Dankzij de samenstelling kan het naast het schoonmaken van het gebit worden gebruikt voor vele andere activiteiten; bovendien, als we de meest bekende merken vermijden, is het mogelijk om het tegen zeer lage prijzen te vinden. Hier zijn 7 dingen die je kunt doen met tandpasta.

via today.com

Advertisement
7 dingen die je kunt doen met tandpasta, naast het poetsen van je tanden - 1
  • 1. Het rubber van schoenen schoonmaken. Als je nieuwe sneakers rubberen gedeeltes hebben die duidelijk versleten zijn, zal een oude tandenborstel met tandpasta uitstekend zijn om ze terug te brengen naar hun oorspronkelijke staat.
  • 2. Gaten in de muur opvullen. Als je een gat in de muur hebt gemaakt en je geen flater wilt slaan bij je gasten, kan een beetje tandpasta een uitstekende oplossing zijn.
  • 3. Waskrijtjes van de muur verwijderen. Als de kinderen hebben besloten om hun creativiteit op de muren tot uiting te brengen, probeer het dan met tandpasta schoon te maken. Verspreid het op de tekening en wrijf zachtjes voordat je het met een vochtige doek schoonmaakt. Aangezien het resultaat afhangt van het type muur, kun je beter eerst een minder zichtbaar gedeelte proberen.
Advertisement
7 dingen die je kunt doen met tandpasta, naast het poetsen van je tanden - 2
  • 4. Je nagels schoonmaken. Tandpasta kan nuttig zijn om het verlies van glans van de nagels te verhelpen, misschien na het gebruik van een donkere nagellak. Verdeel het over de nagel, wrijf met een oude tandenborstel om de tandpasta zelfs onder de nagel te krijgen en spoel het daarna af.
  • 5. De koplampen van de auto glanzend maken. Als de koplampen van de auto erg vaal zijn, wrijf ze dan op met een zachte spons en tandpasta en reinig ze vervolgens met een natte doek. Zo haal je het vuil weg en kleine krasjes zijn minder zichtbaar, waardoor de koplampen weer helder worden.
  • 6. Verwijderen van geuren. Een kleine hoeveelheid tandpasta is nuttig om de handen frisheid te geven, bijvoorbeeld na het koken, of aan voorwerpen zoals thermosflessen, die de neiging hebben om een ​​typische muffe, onaantrekkelijke vochtige lucht te ontwikkelen.

Bonus: ... en als je een poster of een kindertekening aan de muur wilt hangen, probeer dan een druppel tandpasta op de 4 hoeken te plaatsen: het houdt het op zijn plaats en zal de muur eronder niet ontsieren!

7 dingen die je kunt doen met tandpasta, naast het poetsen van je tanden - 3
Advertisement