Een man maakt protheses met gerecyclede materialen om gehandicapte dieren te helpen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man maakt protheses met gerecyclede…
Lavendellimonade: het verfrissende drankje dat angst en stress wegneemt 6 handige trucs om hakken te dragen zonder pijn en je voeten te verzorgen

Een man maakt protheses met gerecyclede materialen om gehandicapte dieren te helpen

Door Janine
1.521
Advertisement

Als je een bepaald talent hebt, is het goed om het beschikbaar te stellen voor de meest kwetsbaren en degenen die het het meest nodig hebben. In de dierenwereld, maar ook onder mensen, bestaat de neiging om de ander de hand te reiken als een puur teken van welwillendheid. Ahmed Manai is een 23-jarige Tunesische jongen die zijn creativiteit en vaardigheden als kunstenaar heeft gebruikt om dieren te helpen die zijn geboren of opgegroeid met een handicap. Dankzij zijn talent in het ontwerpen van voorwerpen is Ahmed erin geslaagd verschillende oplossingen te perfectioneren die perfect aansluiten op de verschillende behoeften van gehandicapte honden en katten.

Zijn prothesen gemaakt van gerecyclede materialen hebben al veel hoop gegeven aan veel katten en honden die niet meer op hun poten konden lopen. Het begon allemaal toen een kennis van Ahmed hem een ​​kitten bracht die was geboren met een zware handicap. en hem vroeg of hij iets voor hem kon doen. De man dacht lang na over de toestand van het kleine dier, totdat hij het idee kreeg van prothesen: voor dat arme kleine dier maakte hij een trolley op wielen waarmee de kat kon bewegen en lopen alsof zijn achterpoten normaal werkten.

Niet alleen honden en katten geboren met een kleine beperking worden uiteindelijk geholpen door de jonge Tunesiër, maar ook andere dieren. In dit avontuur hielp Ahmed zelfs een ooievaar!

Advertisement

“Hoop geven aan een van deze dieren betekent hen een nieuw leven geven”, zei Ahmed. Het is ongetwijfeld een ontroerend gebaar van solidariteit dat in de praktijk veel dieren helpt die anders niet lang zouden overleven.

Het verlies van een ledemaat of een lichamelijke handicap kan in feite het voortbestaan ​​van het dier zelf in gevaar brengen; sommigen van hen worden zelfs afgemaakt, omdat er de middelen niet zijn om hen te helpen.

Een enorm applaus voor deze man die zijn werk ter beschikking stelt voor de meest weerlozen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt