Hij heeft zich al meer dan 65 jaar niet gewassen en eet alleen vlees: een ongelooflijk levensverhaal

Janine image
door Janine

23 Januari 2022

Hij heeft zich al meer dan 65 jaar niet gewassen en eet alleen vlees: een ongelooflijk levensverhaal
Advertisement

Goede hygiëne is essentieel om ons presentabel te maken voor onszelf en voor anderen en om te voorkomen dat we ziekten en pathologieën krijgen die onze gezondheid, en erger nog, ons leven in gevaar kunnen brengen. Je elke dag wassen is een van de basisactiviteiten die iedereen, eigenlijk wij allemaal, in praktijk brengen om elk stukje van ons lichaam gezond te houden, toch zijn er mensen die er niet precies zo over denken en die er al jaren de voorkeur aan geven nog geen druppel water aan te raken om zich te wassen, net als de hoofdpersoon van dit ongelooflijke verhaal.

via Times Now News

Advertisement

DOKTORLAR HAYRETE DÜŞTÜ Doktorlar, 67 yıldır banyo yapmayan yaşlı adamı muayene ettiklerinde gördüklerine inanamadı....

Pubblicato da Orhann Orhan Cinlibas su Giovedì 20 gennaio 2022

Maak kennis met Amou Jaji, een man die in Iran woont en onlangs 87 jaar is geworden, maar niettemin een werkelijk unieke man is; over de hele wereld is het nu een studieobject geworden, aangezien Amou beweert zichzelf al meer dan 65 jaar niet te wassen, alleen rauw vlees te eten en alleen water uit de plassen drinkt, allemaal omdat hij er vast van overtuigd is dat zichzelf wassen hem ongeluk in het leven kan brengen. Een overtuiging die hem ertoe bracht een leven te leiden dat velen zouden beschouwen als een slecht leven, slapend in holen in de grond, zonder dak boven zijn hoofd, verwijderd uit zijn eigen Iraanse samenleving.

Maar niet al zijn medeburgers lijken er hetzelfde over te denken, aangezien velen zich tot het uiterste hebben ingespannen om een ​​kleine houten hut voor hem te bouwen, uit eenvoudig respect voor de toewijding waarmee hij zijn leven leidt door zijn twijfelachtige overtuigingen te volgen. Momenteel woont Amou Jaji in de stad Dejgah, in de zuidelijke Iraanse provincie Fars.

Advertisement

Het meest ongelooflijke is dat, volgens de laatste medische onderzoeken die zijn uitgevoerd op de 87-jarige man, het erop lijkt dat Amou praktisch gezond is als een vis en dat hij geen zorgwekkende ziekten of pathologieën vertoont, integendeel, gezien zijn hygiënische en levensomstandigheden van de laatste 65 jaar, lijkt hij een persoon te zijn die, aangezien hij 87 is geworden, in zeer goede gezondheid verkeert. Een echt wonder en tegelijkertijd een mysterie van de menselijke geneeskunde. De School of Public Health in Teheran heeft een hypothese naar voren gebracht over waarom het organisme van Amou geen parasitaire situaties of bepaalde pathologieën heeft ontwikkeld. Volgens de experts die hem jarenlang hebben bestudeerd en geanalyseerd, lijkt hij erin geslaagd  te zijn gezond te blijven, waarschijnlijk dankzij de ontwikkeling van een bijzonder sterk immuunsysteem als reactie op zijn dieet en zijn levensstijl die tegen de stroom in gaat.

Hoewel er nog steeds twijfels bestaan ​​over zijn algemene gezondheid, blijft het moeilijk te geloven dat mensen zoals deze 87-jarige echt in deze wereld bestaan, maar hier is hij, een levende getuigenis van hoe werkelijk verbazingwekkend het menselijk organisme soms kan zijn!

Advertisement