x
Vrouw wordt 107 jaar: om het te vieren…
Er wordt aan ​​werknemers gevraagd om niet over salarissen te praten: “uit wraak” publiceren ze ze op het prikbord van het bedrijf Na 62 jaar wordt een in 1959 verloren tas teruggevonden in een oude school (+ VIDEO)

Vrouw wordt 107 jaar: om het te vieren geven ze haar een boeket met evenveel rozen

02 November 2022 • Door Janine
3.122
Advertisement

Over de hele wereld vieren mensen hun verjaardag op een bijzondere manier: sommigen geven uitbundige feesten, anderen geven de voorkeur aan iets intiems met dierbaren. Welke vorm van feest je ook verkiest, het is juist om die dag speciaal, onvergetelijk en leuk te maken.

Daarom heeft een kerkelijke gemeenschap besloten om de oudste vrouw van de stad een geweldige verrassing te bezorgen door haar een geschenk aan te bieden dat ze de rest van haar leven nauwelijks zal kunnen vergeten. We onthullen je hieronder wat het was.

via: Legit

Mevrouw Elestine Lawson is een geliefde oma uit Westerville, in Ohio, Verenigde Staten. De bejaarde vrouw bereikte de eerbiedwaardige leeftijd van 107 jaar. Die dag was Lawson sprakeloos toen ze de deur van haar huis opendeed en een speciale levering van haar kerk vond: ze ontving 107 rozen, één voor elk levensjaar.

De tedere scène werd gefilmd en in de video kun je de oprecht ontroerde oma zien die zegt: "Ze zijn prachtig” direct nadat ze de deur had geopend en de verrassing had gevonden.

Elestine hoorde later dat enkele leden van haar kerk hadden besloten om het enorme boeket rozen te kopen in een bloemenwinkel in de buurt van de stad Columbia. Het was een passend gebaar voor een vrouw die haar lange levensduur toeschrijft aan haar geloof.

Elestine legde uit dat haar liefde voor haar naasten en haar geloof in God haar altijd op de been hebben gehouden, zelfs in de moeilijkste periodes van haar zeer lange leven: "Ik heb enkele jaren vredig en sommige zelfs gelukkig doorgebracht. Ik bid elke dag tot de Heer, ik bedank hem en ik heb besloten hem te dienen zolang mijn hart voor hem blijft kloppen", reageerde Elestine op de vraag wat het geheim was van zo'n lang leven.

Wie wil er tenslotte niet die leeftijd bereiken en zo'n prachtig verjaardagscadeau krijgen?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt