Deze fotografe is erin geslaagd alle tederheid vast te leggen van sommige baby's die met puppy's slapen - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze fotografe is erin geslaagd alle…
Een meisje vernietigt boos de trouwjurk van haar tante: haar vader dwingt haar de jurk te vergoeden voor $15.000 Een paard bedankt de man die hem van de ketting heeft bevrijd met een tedere

Deze fotografe is erin geslaagd alle tederheid vast te leggen van sommige baby's die met puppy's slapen

05 Juli 2020 • Door Janine
4.890
Advertisement

Samen opgroeien met een pup is altijd een ongelooflijk leerzame ervaring voor elk kind: je leert samen te leven, verantwoordelijkheden te hebben en van dieren te houden. Baby's en puppy's zijn samen een eindeloze tederheid die ieders hart zou doen smelten. De in India geboren fotografe Sujata Setia weet dit goed, die met haar talent talloze scènes van dit type heeft vereeuwigd.

In deze fotografische lijst wilden we enkele van haar mooiste foto's verzamelen, waarin portretten te zien zijn ​​van kinderen van een paar maanden oud die gelukkig slapen in het gezelschap van een puppy.

Sujata Setia is een zeer getalenteerde fotografe, die meerdere prijzen heeft ontvangen voor haar ongelooflijk krachtige en suggestieve foto's.

Advertisement

Haar favoriete onderwerpen zijn kinderen, moeders tijdens en na de zwangerschap en de natuur - een element dat vaak als achtergrond voor haar foto's fungeert.

Het begon allemaal in 2013, toen ze moeder werd van een mooi klein meisje genaamd Aayat: de jonge moeder wilde die eerste ontroerende dagen voor altijd herinneren, waarin ze voor het eerst naar het gezicht van haar kleine meisje keek. Zo begon haar succesvolle carrière, waardoor ze met haar foto's in belangrijke kranten verscheen.

Zijn ze niet lief? Als je jezelf wilt onderdompelen in de natuurlijke en sprookjesachtige wereld van Sujata Setia, bezoek dan haar Instagram-pagina en haar officiële website.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt