Een gehandicapte jongen bezoekt het graf van zijn moeder om haar te vertellen dat hij is afgestudeerd: “Het is me gelukt” - BekijkDezeVideo.nl
x
Een gehandicapte jongen bezoekt het…
Een man deelt zijn truc om een ​​ritssluiting te repareren met een simpele vork Een hond wordt achtergelaten op een parkeerplaats: ze huilde 3 dagen in de hoop dat ze terug zouden komen om haar op te halen

Een gehandicapte jongen bezoekt het graf van zijn moeder om haar te vertellen dat hij is afgestudeerd: “Het is me gelukt”

07 Juli 2020 • Door Janine
14.703
Advertisement

Afstuderen is voor iedereen een belangrijke mijlpaal. Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt, het belangrijkste is om het doel te bereiken dat je jezelf hebt gesteld; er zijn er die er de strikt noodzakelijke jaren over doen om zo'n belangrijke kwalificatie te behalen en degenen die er jarenlang over doen. We mogen daar niet over oordelen, omdat we de verhalen achter bepaalde keuzes niet kennen. Deze jongen met een handicap is geslaagd in de moeilijke taak van afstuderen - een meer dan verdiend resultaat dat hij wilde delen met zijn moeder, degene van wie hij het meest houdt. Op de dag van zijn afstuderen ging hij naar de begraafplaats.

Het zijn de belangrijkste momenten in het leven, die waarin we belangrijke doelen bereiken, die we met onze familie willen delen. Deze jongen ging onmiddellijk zijn moeder iets heel belangrijks vertellen: hij was eindelijk afgestudeerd. Helaas is zijn moeder een paar jaar eerder overleden, maar hij heeft een manier gevonden om met haar te praten, ook al is ze niet meer elke dag fysiek naast hem aanwezig.

Een gebaar dat getuigt van de liefde van deze zoon voor zijn moeder die hen nog altijd bindt. In de ontroerende video begroet de jongen zijn moeder met blijdschap door te zeggen: “Het is me gelukt! Vandaag ben ik afgestudeerd!" - jammer dat ze niet aanwezig kon zijn, maar we zijn er zeker van dat ze dat in zijn hart zeker was. De jongen legt vervolgens een geel boeket bloemen bij zijn moeders graf en begroet haar met een kus voordat hij vertrekt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt