Een Golden Retriever-pup leert zwemmen in het zwembad onder de zorgzame blik van haar mamma

Janine image
door Janine

16 Juli 2020

Een Golden Retriever-pup leert zwemmen in het zwembad onder de zorgzame blik van haar mamma
Advertisement

Om het humeur van een trieste en negatieve dag te verbeteren, is er niets beter dan een leuke video en de tedere beelden van een hondenmamma en haar puppy die voor het eerst een bad in het water proberen te nemen. Natuurlijk hoeven honden niet te leren zwemmen, dit is een eigenschap die ze aangeboren en in hun DNA hebben, maar toch is er altijd een eerste keer voor alles en iedereen. Ook voor onze schattige viervoeters.

via Animals Kingdom Lover

Advertisement

De hoofdpersoon van deze schattige eerste duik in het water heet Ally en ze is een Golden Retriever-pup; onder de altijd aandachtige en zorgzame blik van haar moeder probeerde Ally haar eerste stapjes te zetten aan de rand van een zwembad, haar eerste keer ooit in nauw contact met het water; op het moment dat ze dook, stond haar menselijke baasje aan de andere kant van het zwembad op haar te wachten, en dit tedere moment werd vereeuwigd en gepubliceerd op de Instagram-pagina Ally The Golden Pup.

Advertisement

Het meest succesvolle deel van deze tedere video van Ally's eerste keer in het water is ongetwijfeld de aanwezigheid van haar moeder en haar blik tussen bezorgdheid en zorgzaamheid. Het is echt zo: in de kleine en grote stappen van een kind is de figuur van de moeder altijd belangrijk...

We kunnen dit daarom wel met zekerheid zeggen: je mamma is en blijft je mamma!

Advertisement