Een verdwaalde hond ging naar zijn dierenarts om hulp te vragen en naar huis te gaan - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een verdwaalde hond ging naar zijn dierenarts…
12 kinderen die op de meest ondenkbare plaatsen en posities in slaap zijn gevallen Deze jongen leerde 12 talen door souvenirs te verkopen aan toeristen: nu studeert hij voor een betere toekomst

Een verdwaalde hond ging naar zijn dierenarts om hulp te vragen en naar huis te gaan

Door Janine
3.294
Advertisement

Dieren laten ons glimlachen, ontroeren, maar ze weten ons ook sprakeloos te laten. Ze laten ons zien hoe slim ze zijn en wat ze kunnen doen in geval van nood. Deze vaardigheden zijn gaven van de natuur, het resultaat van hun instinct.

Ze komen echter ook voort uit de band die ze met mensen weten te leggen. Degenen die van hen houden, veroveren een speciale en eeuwige plaats in hun hart en in hun geheugen. Zodat ze, zelfs als ze ver weg zijn, altijd proberen naar huis te gaan.

In de provincie Samut Prakan, in Thailand, vond een nogal bijzondere episode plaats met een hond als hoofdrolspeler. De pup, ongeveer 5 maanden oud, was de weg kwijtgeraakt en zijn baasjes zochten hem overal. Na een tijdje te hebben rondgedwaald, herkende het hondje de dierenkliniek waar hij kort daarvoor was ingeënt. Hij ging voor de ingang zitten en ging op zijn achterpoten staan ​​en begon te krabben aan het raam om de aandacht te trekken.

Het personeel herkende hem vrijwel onmiddellijk en liet hem binnen. Aanvankelijk leek de hond nogal onrustig, maar toen realiseerde hij zich dat hij zijn bestemming had weten te bereiken en kalmeerde hij. Hij wist dat er mensen waren die hem konden helpen zich met zijn familie te herenigen.

De medewerkers van het centrum hebben direct contact opgenomen met de eigenaren. Aan de andere kant van de telefoon barstten de “vader en moeder” van de pup bijna in tranen uit, opgelucht dat ze hem veilig en wel hadden gevonden. Niemand kan natuurlijk zeggen of het geluk of puur toeval was.

Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat de hond uren heeft gelopen en toevallig op de juiste plaats was. Om de emotionele complexiteit van viervoetige vrienden te beschrijven, zeggen we vaak dat het enige wat ze niet kunnen, praten is. Maar te oordelen naar waartoe ze in staat zijn, hebben ze dat misschien niet echt nodig. Klik hier om de video te bekijken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt