Een jongen haalt zijn 99-jarige grootmoeder op om een ​​oude foto na te maken en om haar geluk te wensen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een jongen haalt zijn 99-jarige grootmoeder…
Elke nacht slaapt deze boxer opgerold naast zijn menselijke broer: ze zijn praktisch onafscheidelijk 10 foto's tonen de oneindige tederheid die dieren in ons leven kunnen brengen

Een jongen haalt zijn 99-jarige grootmoeder op om een ​​oude foto na te maken en om haar geluk te wensen

Door Janine
2.532
Advertisement

Iedereen die het geluk heeft gehad - of heeft - om hun grootouders te kennen, weet hoe kostbaar de genegenheid van deze mensen is. Dit zijn vaak echte pijlers van het gezin, mannen en vrouwen die wijsheid en verhalen uit het verleden koesteren, geweldig advies geven en erin slagen om op een unieke manier van hun nakomelingen te houden.

De oudsten van de familie worden echter niet altijd gewaardeerd zoals ze zouden moeten, en kunnen zelfs als een "last" worden beschouwd, of met vanzelfsprekendheid en afstandelijkheid worden behandeld. Dit geldt echter niet voor Iury en zijn grootmoeder Cotinha die, met haar 99 jaar, op een heel speciale manier door haar kleinzoon werd gevierd, met foto’s die de hele wereld hebben ontroerd en enthousiast hebben gemaakt.

Een oud familiefotoalbum in handen nemen is altijd een reis naar het verleden van jezelf en een ontroerend contact met gelukkige situaties die we hebben meegemaakt. Na het vinden van een foto waarop hij als kind in de armen van zijn geliefde grootmoeder stond afgebeeld, besloot Iury die foto opnieuw te maken... maar dan van rol wisselend!

Deze keer tilde Iury zijn 99-jarige oma op, die het niet kon laten om de tedere foto's te delen, naast de foto van vele jaren daarvoor. De jaren gaan voorbij, dat is zo, maar de liefde die je voelt voor speciale mensen blijft hetzelfde, ze nemen zelfs met de dag toe. En het is vaak als we volwassen worden dat we ons realiseren hoe belangrijk ze zijn.

Iury weet dit alles heel goed, en wilde het aan de wereld bekend maken door de foto's te laten zien op zijn zeer populaire Instagram-profiel, gedeeld met zijn grootmoeder! «Ik heb veel geluk dat ik zo'n speciale grootmoeder heb - zei de man terwijl hij zijn "bijna honderdjarige" gelukwenste - Vandaag is het jouw dag, oma, en ik ben blij hier te zijn om het met jou te vieren».

Advertisement

En wij zijn samen met hen gelukkig: het is echt een plezier om te zien dat er nog jonge mensen zijn die grootouders kunnen liefhebben en eren, zoals iedereen zou moeten doen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt