Een jongen haalt zijn 99-jarige grootmoeder op om een ​​oude foto na te maken en om haar geluk te wensen

Janine image
door Janine

23 Juli 2020

Een jongen haalt zijn 99-jarige grootmoeder op om een ​​oude foto na te maken en om haar geluk te wensen
Advertisement

Iedereen die het geluk heeft gehad - of heeft - om hun grootouders te kennen, weet hoe kostbaar de genegenheid van deze mensen is. Dit zijn vaak echte pijlers van het gezin, mannen en vrouwen die wijsheid en verhalen uit het verleden koesteren, geweldig advies geven en erin slagen om op een unieke manier van hun nakomelingen te houden.

De oudsten van de familie worden echter niet altijd gewaardeerd zoals ze zouden moeten, en kunnen zelfs als een "last" worden beschouwd, of met vanzelfsprekendheid en afstandelijkheid worden behandeld. Dit geldt echter niet voor Iury en zijn grootmoeder Cotinha die, met haar 99 jaar, op een heel speciale manier door haar kleinzoon werd gevierd, met foto’s die de hele wereld hebben ontroerd en enthousiast hebben gemaakt.

via cotinhashow/Instagram

Advertisement

Een oud familiefotoalbum in handen nemen is altijd een reis naar het verleden van jezelf en een ontroerend contact met gelukkige situaties die we hebben meegemaakt. Na het vinden van een foto waarop hij als kind in de armen van zijn geliefde grootmoeder stond afgebeeld, besloot Iury die foto opnieuw te maken... maar dan van rol wisselend!

Advertisement

Deze keer tilde Iury zijn 99-jarige oma op, die het niet kon laten om de tedere foto's te delen, naast de foto van vele jaren daarvoor. De jaren gaan voorbij, dat is zo, maar de liefde die je voelt voor speciale mensen blijft hetzelfde, ze nemen zelfs met de dag toe. En het is vaak als we volwassen worden dat we ons realiseren hoe belangrijk ze zijn.

Iury weet dit alles heel goed, en wilde het aan de wereld bekend maken door de foto's te laten zien op zijn zeer populaire Instagram-profiel, gedeeld met zijn grootmoeder! «Ik heb veel geluk dat ik zo'n speciale grootmoeder heb - zei de man terwijl hij zijn "bijna honderdjarige" gelukwenste - Vandaag is het jouw dag, oma, en ik ben blij hier te zijn om het met jou te vieren».

cotinhashow/Instagram

cotinhashow/Instagram

En wij zijn samen met hen gelukkig: het is echt een plezier om te zien dat er nog jonge mensen zijn die grootouders kunnen liefhebben en eren, zoals iedereen zou moeten doen!

Advertisement