Opa trekt zijn beste pak aan om zijn geliefde kleindochter te bezoeken

Janine image
door Janine

25 April 2023

Opa trekt zijn beste pak aan om zijn geliefde kleindochter te bezoeken
Advertisement

Veel jonge mensen over de hele wereld kiezen ervoor om hun plaats van herkomst te verlaten om hun fortuin te gaan zoeken in een andere stad of een andere staat: het is een drastische verandering, maar noodzakelijk om te groeien, onafhankelijk te leren zijn en - bovenal - in staat te zijn je dromen te realiseren. Het is altijd spannend om op een nieuwe plek te gaan wonen, nieuwe kennissen te maken, nieuwe vriendschappen te sluiten, maar je mag zeker de banden die je in je thuisland hebt niet vergeten.

Dat weet de jonge Cris heel goed, een meisje uit Venezuela dat voor haar werk naar de stad Antofagasta in het noorden van Chili verhuisde en het langverwachte bezoek kreeg van haar grootvader.

via RPP

Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Het meisje was erg emotioneel toen ze haar opa omhelsde, die ze al een paar jaar niet had gezien, en besloot een foto te maken om het moment te vieren: op de afbeelding zien we de oude man trots met een oprechte en stralende glimlach, in zijn mooiste pak. Dat klopt: opa trok zijn beste pak aan om aan boord van het vliegtuig te gaan en zijn geliefde kleindochter te ontmoeten.

Cris deelde de foto op Twitter met een heel teder bijschrift: "Mijn grootvader reisde van Venezuela naar Chili en nu is hij zo gelukkig: het is het schattigste ter wereld", schreef Cris in de publicatie en voegde eraan toe: "Ik wil benadrukken dat mijn lieve opa 90 is en dit is prachtig. Hij arriveerde netjes gekleed en hij was erg blij met de reis." De foto van het meisje werd overspoeld met berichten van felicitaties en emoties, evenals complimenten voor haar grootvader omdat hij er zo mooi uitzag.

Advertisement

"Ik hou van zijn look, het komt overeen met de positieve vibes die hij alleen al met zijn blik weet over te brengen”, merkte een meisje op. "Wat leuk, hij is echt heel elegant! Ik wens deze aardige oude man veel succes en zegen", schreef een andere jonge gebruiker.

Anderen merkten naast het pak ook de accessoires op: "De koffer past perfect bij het pak: hij heeft echt een goede smaak!" merkte een andere gebruiker op. En nogmaals: "Hoe schattig is je grootvader, zeg hem dat hij mijn held is", zei een jongen.

Het is geweldig om te zien hoe een simpel gebaar van aandacht zoveel liefde naar iemand kan overbrengen, vind je niet?

Advertisement