Een groep motorrijders met een hart van goud geeft meer dan 200 fietsen aan kinderen in moeilijkheden - BekijkDezeVideo.nl
x
Een groep motorrijders met een hart…
Een kind dat tegen kanker vecht, heeft het Coronavirus verslagen: hij had weinig hoop om te overleven Een meisje vraagt ​​haar vader om zich voor haar verjaardag als een zeemeermin te kleden: hij accepteert en de foto's zijn onvergetelijk

Een groep motorrijders met een hart van goud geeft meer dan 200 fietsen aan kinderen in moeilijkheden

30 Juli 2020 • Door Janine
2.537
Advertisement

Motorrijders, vooral zij die op een Harley Davidson rijden met leren jassen, hebben niet altijd een goede reputatie. Het is in feite een visie die vaak wordt gedicteerd door vooroordelen en soms ook door echte feiten. Natuurlijk kun je nooit alle mensen van een bepaald type generaliseren en behandelen op dezelfde manier en met dezelfde oordelen. Het verhaal dat we je gaan vertellen, bewijst het.

De hoofdrolspelers zijn een groep "zeer stoere" Amerikaanse motorrijders uit Fresno, in Californië, die hebben besloten een gebaar te maken dat als we het lovenswaardig en genereus zouden noemen, een understatement zou zijn.

via: ABC7

Op het eerste gezicht lijken stoere motorrijders en kinderen twee totaal tegenovergestelde typen mensen. In werkelijkheid geldt dit absoluut niet voor de "centauren" waarover we je gaan vertellen, echte kampioenen van vriendelijkheid. Een van hen is Merl Hefferman die, samen met andere leden van de motorgroep, 5 dagen in de rij heeft gewacht buiten een supermarkt om meer dan 200 fietsen te kunnen kopen om te doneren aan behoeftige kinderen, om een ​​glimlach op hun gezicht te toveren.

Als liefhebbers van tweewielers moesten ze wel zo'n manier kiezen om liefdadigheid te tonen en, meer dan ooit vastbesloten, besloten ze goed te doen voor veel kinderen die helaas geen eenvoudige jeugd leiden zoals zou moeten. Door een enkel gebaar is deze daad van extreme vrijgevigheid veranderd in een gewoonte die motorrijders elk jaar in de praktijk brengen, waardoor veel kinderen van de non-profitorganisatie "Poverello House", plezier kunnen maken op hun vervoermiddel.

Advertisement

Als het gaat om het geven van kinderfietsen, kan het nooit genoeg zijn”, zei Hefferman enthousiast. En we konden het alleen maar met hem eens zijn: liefdadigheid tonen, zelfs met kleine gebaren die veel voor anderen betekenen, slaagt erin ons betere mensen te laten voelen, door je in te zetten voor je naaste zonder iets terug te verwachten.

Deze "harde" motorrijders met een hart van goud weten het, en hebben de wereld een prachtige demonstratie gegeven van hoe uiterlijkheden niet tellen, wanneer men leeft met altruïsme en het verlangen om te helpen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt