Een 9-jarige jongen ziet een eenarmige bloemenverkoper en helpt hem door meer dan $20.000 op te halen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een 9-jarige jongen ziet een eenarmige…
14 keer waarin kinderen het geduld van volwassenen op de proef hebben gesteld met rommel en kleine rampen Na jarenlang aan de ketting te hebben geleefd, is deze Husky gered en kan hij eindelijk vrij rondlopen

Een 9-jarige jongen ziet een eenarmige bloemenverkoper en helpt hem door meer dan $20.000 op te halen

Door Janine
2.736
Advertisement

Er zijn mensen naar wie het lot nooit heeft geglimlacht en voor wie alles in het leven een echte uitdaging is geweest. We kunnen niet anders denken als we ons bewust worden van verhalen over ellende, wanhoop en gezondheidsproblemen, en van mensen bij wie al deze problemen zich helaas lijken te concentreren.

Israel Parra weet dit goed: deze bescheiden 57-jarige man die in Californië woont, begint elke dag een nieuwe strijd om te overleven en net genoeg te verdienen om te overleven. Na een ongeluk in 1999 verloor Israel een arm, maar zijn sterke geest zette hem ertoe aan om verder te gaan, zich aan te passen aan zijn nieuwe situatie en te blijven werken voor de kost. Gelukkig ontmoette hij een 9-jarige jongen die zijn redding bleek te zijn.

via: GodUpdates

Om het weinige geld te verdienen dat hij nodig heeft om te overleven, verkoopt Israel bloemen op straat. Het is niet eenvoudig om alles te doen wat je zou moeten doen zonder een arm te kunnen gebruiken, maar hij slaagt er hardnekkig in vooruit te komen. Ondanks zijn inspanningen kan deze man het zich echter niet veroorloven om zichzelf te verzorgen zoals hij zou moeten, laat staan ​​de kosten van een prothese voor de arm die hij heeft verloren te betalen.

Geluk komt echter op de meest onverwachte manieren, vormen en mensen. Dus op een dag, terwijl hij op straat zijn bloemen verkocht, werd Israel opgemerkt door een 9-jarige jongen genaamd Jeremiah Reyes die, in de auto met zijn oudere zus, niet anders kon dan de moeilijkheden van de man op te merken. Alsof zijn droevige situatie niet genoeg was, was de hitte die dag overweldigend en, gedreven door alles wat hij had gezien, besloot Jeremia dat hij iets moest doen.

Advertisement

Toen hij thuiskwam, begon de jongen onmiddellijk met een fondsenwervingscampagne op het GoFundMe-platform, met de specifieke bedoeling om die ongelukkige persoon op straat te helpen. Niemand kon zich voorstellen wat er daarna zou gebeuren. De fondsenwerving was een groot succes en het verhaal van Israel ging letterlijk de wereld rond, en ontroerde veel mensen die hem wilden helpen.

In totaal bracht de door Jeremiah opgezette campagne meer dan $20.000 op, een enorm bedrag voor de arme bloemenverkoper. Het valt niet te ontkennen: dit kind was een echt voorbeeld van altruïsme en toonde een houding die iedereen zou moeten volgen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt