Deze man heeft een "off-road" rolstoel gemaakt voor zijn gehandicapte vriendin: een heel nuttig gebaar van liefde - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze man heeft een "off-road" rolstoel…
Ze werkt als 5 goede redenen om de zaden van watermeloenen niet weg te gooien: ze zijn rijk aan gunstige eigenschappen voor de gezondheid

Deze man heeft een "off-road" rolstoel gemaakt voor zijn gehandicapte vriendin: een heel nuttig gebaar van liefde

Door Janine
1.825
Advertisement

Veel grote ontdekkingen en uitvindingen zijn het resultaat van toeval, terwijl andere gewoon uit het dagelijks leven komen. Iemand heeft, ergens op de wereld, soms een idee dat hun leven of dat van hun dierbaren kan verbeteren.

Wanneer het potentieel van die vondst echt duidelijk is, neemt de geschiedenis zijn beloop. De episode die we je gaan vertellen, spreekt over de waarde van intuïties, vooral als deze voortkomen uit het verlangen om iemand van wie je houdt te helpen.

Jerry is een jonge Amerikaan die op YouTube bekend staat als een kleine beroemdheid. Zijn kanaal ”JerryRigEverything" wordt door veel mensen gevolgd. Zijn specialiteit zijn de beoordelingen van materialen en technologische producten.

De jongen heeft een vriendin genaamd Cambry op wie hij smoorverliefd is. Ze is gehandicapt en jarenlang heeft ze in haar toestand geleefd met de onvermijdelijke objectieve moeilijkheden, maar met de zorgeloosheid van haar moed en levensvreugde.

Advertisement

Om haar te helpen ten volle van haar bestaan ​​te genieten, of ze nu alleen is of met z'n tweeën, heeft Jerry een absoluut unieke rolstoel voor haar gemaakt. Met behulp van fietsonderdelen, ultralichte frames en andere op maat gemaakte stukken ontwierp en bouwde hij een elektrische terreinwagen.

Het vervoermiddel werd "Rig" genoemd. Hij haalt een snelheid van 20 km/u, is dankzij zijn bijzondere wielen geschikt voor elk terrein, is wendbaar en krachtig. Het idee was zo effectief dat de twee besloten het ook voor andere mensen te bouwen.

Nu is de Rig op de markt en te koop voor ongeveer 4200 euro. De bijzonderheid van dit product is dat het volledig aanpasbaar is aan de behoeften van degenen die het bestellen. Je kunt de kleur kiezen, de accessoires, en bijna alles veranderen.

Advertisement

Testing the @NotaWheelchair on packed snow was one of my favorite testing days. With the solid rear axle we were able to...

Pubblicato da Jerry Rig Everything su Venerdì 3 luglio 2020

Jerry's liefde voor Cambry heeft iets buitengewoons gecreëerd. Nu hoeft ze niets meer op te geven en kan ze gaan en staan ​​waar ze wil. Hetzelfde geldt voor vele anderen die het "anders" zijn met de vrouw delen, maar die nu, dankzij de briljante jongen, alleen maar "speciaal" zullen zijn.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt