Een vrouw sterft direct na de bevalling: haar rouwende echtgenoot gaat verder met de blog die ze tijdens de zwangerschap was begonnen - BekijkDezeVideo.nl
x
Een vrouw sterft direct na de bevalling:…
10 vrouwen die visagisten vroegen naar professionele wenkbrauwen en twijfelachtige resultaten kregen Een vader gaat op dieet en verliest 20 kg om een ​​deel van de lever aan zijn zoon te schenken en zijn leven te redden

Een vrouw sterft direct na de bevalling: haar rouwende echtgenoot gaat verder met de blog die ze tijdens de zwangerschap was begonnen

28 Augustus 2020 • Door Janine
14.657
Advertisement

Sprookjes zijn niet de verhalen die goed beginnen, maar die eindigen met een gelukkig einde. Het leven kan helaas heel meedogenloos zijn, op een bepaalde manier beginnen en op een heel andere manier verdergaan.

Zoals gezegd moeten we echter altijd wachten tot de epiloog, voor we conclusies kunnen trekken. In het verhaal dat we nu gaan vertellen is de laatste pagina gelukkig nog niet geschreven, ook al is het eerste deel niet het gelukkigste.

De hoofdrolspelers van het verhaal zijn Matt en Liz Logelin, een stel dat al sinds de schooltijd samen was. De twee waren 8 jaar verloofd voor ze trouwden. Hun leven ​​samen ging goed, bovendien met het gelukkige nieuws van een zwangerschap. De twee waren in de wolken en alles verliep vlot, in ieder geval tot de laatste weken van de zwangerschap. Vanwege complicaties moest Liz in bed blijven. Ondanks de moeilijkheden beviel ze van de kleine Madeline via een keizersnede.

Vermoeid door de ingreep, en al zwak vanwege haar gezondheidstoestand, bleef de vrouw de 24 uur daarop rusten. Toen ze zich wat beter voelde, kwam het langverwachte moment om haar baby te zien. Matt was bij haar terwijl ze wachtten tot de verpleegsters haar naar haar kamer zouden brengen.

Plotseling voelde Liz zich niet goed en zakte op de grond. Helaas was er niets aan te doen, ze verloor haar leven door een longembolie, net voordat ze haar dochter voor de eerste keer omhelsde.

Voor Matt was het een enorme klap. Van het ene op het andere moment verloor hij de liefde van zijn leven en nu moest hij alleen voor een klein meisje zorgen. Even had hij het gevoel dat hij overweldigd werd door pijn en verwarring, maar hij wist dat hij sterk moest zijn voor Madeline.

Advertisement

Toen zijn partner hoorde dat ze zwanger was, begon ze een blog te schrijven om de hele zwangerschapservaring te vertellen. Op een dag, gedreven door iets onverklaarbaars, pakte Matt dat dagboek en zette zijn emoties online. Voor hem was het een nuttige en therapeutische bezigheid, ook om de familie te laten weten dat hij zijn best deed en dat het hem lukte. Hij verwachtte echter niet de meer dan 40.000 uitingen van solidariteit van zoveel onbekenden die reageerden door hem advies te geven en aan te moedigen.

Matts laatste bericht dateert uit 2014 en het is niet bekend hoe het leven van hem en Madeline verder ging. De hoop is dat hij de nagedachtenis van zijn geliefde heeft geëerd door voor het kleine meisje te zorgen en ook voor zichzelf. Waar ze ook zijn en wat ze ook doen, hopelijk gaat alles goed, want ze hebben zeker een gelukkig einde verdiend.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt