Een meisje haalt een grapje uit met haar stiefmoeder door met haar tandenborstel het toilet schoon te maken: haar vader straft haar door het haar te laten gebruiken

Janine image
door Janine

12 Augustus 2020

Een meisje haalt een grapje uit met haar stiefmoeder door met haar tandenborstel het toilet schoon te maken: haar vader straft haar door het haar te laten gebruiken
Advertisement

Er wordt vaak gezegd "wie kaatst, moet de bal verwachten”, en dat elke actie voor een tegenreactie zorgt, maar soms gebeuren er dingen die ons letterlijk met onze ogen laten rollen, ongelovig over wat we zojuist hebben gelezen.

Het verhaal dat we je gaan vertellen is er zo een, en het gaat over een 12-jarig meisje, haar stiefmoeder en haar vader die, genoeg van herhaald ongepast gedrag van het meisje tegenover haar stiefmoeder, besloot om zichzelf te laten gaan in een straf die misschien te zwaar was.

via Reddit

Advertisement
Guardachevideo

Guardachevideo

Wanneer een ouder wordt "vervangen" door een andere persoon, is de resulterende situatie, in termen van stabiliteit, rust en familierelaties, niet altijd gemakkelijk om mee om te gaan. Voor kinderen en tieners is het accepteren van een stiefmoeder of stiefvader een bittere pil, en daarom zijn geduld, begrip en tact vereist.

Dingen waar de vader van de 12-jarige geen rekening mee hield die, door een ongetwijfeld slechte grap tegenover haar stiefmoeder, het slachtoffer werd van een misschien te zware straf. Stiekem het toilet schoonmaken met een tandenborstel en het daarna iemand laten gebruiken is niet leuk, maar dit meisje had besloten dit te doen, wellicht vanwege de afkeer die dit meisje voelt jegens haar stiefmoeder waardoor ze besloot deze grap uit te halen.

De stiefmoeder in kwestie is een vrouw die 15 jaar jonger is dan haar vader, die de moeder van de 12-jarige "verving" na de scheiding en na 13 jaar huwelijk. Terwijl het meisje haar tandenborstel over het toilet wreef, werd ze op heterdaad betrapt door haar vader. Aanvankelijk leek de man niet zo onder de indruk, hoewel hij zijn dochter vervolgens dwong het voorwerp als straf te gebruiken en haar tanden ermee moest poetsen.

Advertisement
Pxhere - foto di archivio

Pxhere - foto di archivio

Een straf die absoluut alle limieten lijkt te hebben overschreden, zo erg zelfs dat het een “kwestie” op internet ontketende, nadat de moeder van het meisje, de ex-vrouw van de man, het verhaal op Reddit had verteld en veel commentaar van gebruikers ontving over wat er was gebeurd. De boze vrouw maakte haar ex midden in de nacht wakker om al haar teleurstelling te uiten.

Het is waar dat de grap onaangenaam was, maar een dochter straffen door haar zoiets te laten doen (en met duidelijke hygiënische risico's) leek praktisch iedereen nogal misplaatst en ongepast. Het meisje keerde in tranen terug naar het huis van haar moeder, legde het incident uit, en werd later door haar vader gedwongen haar stiefmoeder te vertellen wat ze had gedaan, een nieuwe tandenborstel voor haar te kopen en wat huishoudelijk werk te doen.

Volgens de moeder ging haar ex zo ver om “een signaal te geven” aan haar, door haar dochter tussen hen in te zetten, alleen schuldig aan ongedisciplineerd gedrag en onvolwassenheid. "Oog om oog, tand om tand" is in feite niet altijd de meest geschikte straf, en het is niet moeilijk te begrijpen. Veel internetgebruikers zeiden dat ze bijzonder verontwaardigd waren over de episode. In feite kunnen zulke dingen zelfs het tegenovergestelde effect hebben, en we moeten maar hopen dat deze vader het beseft. Wat vind jij? Overdreef hij?

Advertisement