Haar vriend vraagt ​​haar op 71-jarige leeftijd ten huwelijk: het perfecte verhaal voor degenen die bang zijn om voor het leven vrijgezel te zijn - BekijkDezeVideo.nl
x
Haar vriend vraagt ​​haar op 71-jarige…
12 dieren die op heterdaad werden betrapt en zich onmiddellijk Een man wijdt zijn leven aan de zorg voor zijn vrouw in een vegetatieve toestand: een verhaal van liefde en moed

Haar vriend vraagt ​​haar op 71-jarige leeftijd ten huwelijk: het perfecte verhaal voor degenen die bang zijn om voor het leven vrijgezel te zijn

02 September 2020 • Door Janine
1.456
Advertisement

Het is nooit te laat: deze zin zou voldoende zijn om het verhaal dat we je gaan vertellen het best samen te vatten, een echte zelfverzekerde boost voor al die mensen die ervan overtuigd zijn dat ze nooit de ware liefde zullen vinden, zich zullen verloven of trouwen.

De hoofdrolspelers van de zeer romantische gebeurtenis zijn twee oudere “geliefden” die in een bejaardentehuis in Brooklyn wonen, waarvan de vrouw het langverwachte aanzoek kreeg toen ze meer dan 70 jaar oud was!

Het is echt waar dat echte liefde, de sterke en blijvende, alle barrières overstijgt, ook persoonlijke. Dat weten de twee ouderen goed die, bij Amber Court Assisted Living, na een moeilijk moment door de coronavirus-pandemie te hebben doorgebracht, besloten hebben de belangrijke stap te zetten, de hele wereld een moment van echte emotie en een voorbeeld van authentieke liefde gevend.

De 71-jarige vrouw lag enige tijd in het ziekenhuis, juist vanwege Covid-19, dat ze gelukkig wist te overleven. Toen ze vertrok om terug te keren naar het verpleeghuis, besloot haar 76-jarige partner dat het tijd was om haar te verrassen en, zonder al te veel na te denken, vroeg hij haar ten huwelijk.

Onder de opgewonden en ontroerde ogen van artsen en verpleegkundigen, wachtte de oudere "jongen" tot zijn vriendin het ziekenhuis verliet om haar de ring te geven en haar de gedenkwaardige vraag te stellen. Zij, duidelijk ontroerd en verrast, kon alleen maar "ja" zeggen.

Advertisement

Het tafereel ging in korte tijd het web rond, verwarmde de harten van duizenden mensen en werd een perfect voorbeeld van hoop voor al die mensen die zich zorgen maken over hun toekomst. 20, 30, 50, 70 jaar: leeftijd doet er niet toe, het belangrijkste is te weten dat ware liefde bestaat, en vroeg of laat arriveert!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt