Hij komt al jaren op dezelfde plek: medewerkers organiseren een feest voor zijn 104e verjaardag

Janine image
door Janine

15 December 2022

Hij komt al jaren op dezelfde plek: medewerkers organiseren een feest voor zijn 104e verjaardag
Advertisement

Wat betekent het woord familie eigenlijk? Er zijn mensen die meteen denken aan hun ouders, broers of zussen en alle andere familieleden, min of meer dichtbij, maar in sommige gevallen bestaat het gezin die we bij ons willen niet alleen uit deze. Zeker, familiebanden zijn belangrijk en voor velen van ons het echte anker gedurende het hele leven, maar er zijn mensen die een schouder vinden om op te vertrouwen, zowel in goede als in slechte tijden, zelfs bij degenen die volslagen vreemden zijn.

In feite zouden juist deze mensen belangrijk kunnen worden in ons dagelijks leven, zozeer zelfs dat we ze beschouwen als een integraal onderdeel van onze "uitgebreide" familie. Dat gebeurde met de hoofdpersoon van dit verhaal en met de medewerkers van de plek waar hij elke dag naartoe ging. We vertellen je er wat meer over.

via Fox News

Advertisement

Het verhaal begon in een filiaal van Chick-fil-A in Florida, een restaurant dat Steve Bellissimo - of Mr. Steve, zoals vrienden hem graag noemen - al zo'n 20 jaar bezoekt. Deze oudere man gaat elke dag naar het restaurant, zit aan dezelfde tafel, bestelt altijd hetzelfde ontbijt en wisselt graag een paar woorden met het dienstdoende personeel.

De medewerkers van het restaurant vinden het leuk om even te stoppen en een praatje met hem te maken. Voor hen is het een moment van pauze en na verloop van tijd zijn ze dol op de oude man geworden, zodanig dat ze sinds zijn 99e altijd een klein feestje organiseren om hem te eren.

Advertisement

De 100-jarige verjaardag van de man was een geweldig evenement en al het personeel vierde het zoals hij verdiende door de foto's op internet te delen. Jaar na jaar is de gewoonte steeds meer een traditie geworden, en nu is hij 104 jaar geworden. Opnieuw verzamelden ze zich allemaal rond meneer Steve en wensten hem het allerbeste en dat ze nog meer tijd met hen konden doorbrengen.

"Zijn dagelijkse bezoek is erg belangrijk voor ons - zo luidt het commentaar van het restaurant - Terwijl we zijn 104e verjaardag vierden, voelden we ons goed, we waren gelukkig bij de gedachte al zijn genegenheid te kunnen beantwoorden met ons bescheiden feestje. We hadden de kans om een ​​geweldig persoon te ontmoeten en we zijn er zeker van dat hij ook blij is met de band die hij met ons allemaal heeft gecreëerd dankzij zijn verjaardagen en zijn aanwezigheid hier in het restaurant".

Het is duidelijk dat het delen en het vertellen van dit verhaal meneer Steve tot een echte ster van het web hebben gemaakt. Zijn roem gaat hem nu vooruit en hij is zo belangrijk geworden dat hij werd "ingehuurd" om reclame voor het restaurant te maken.

We wensen hem dat deze gewoonte en de gesprekken met het personeel nog vele jaren mogen duren en dat de vreugde van deze ontmoetingen hen hun hele leven zal vergezellen.

Advertisement