De ruim 100-jarige moeder gooit graag sneeuwballen: "Echte vreugde zit in de simpele dingen" (+VIDEO)

Janine image
door Janine

21 December 2022

De ruim 100-jarige moeder gooit graag sneeuwballen: "Echte vreugde zit in de simpele dingen" (+VIDEO)
Advertisement

Een kind dat voor het eerst sneeuw ziet, is verbaasd en gefascineerd door dit prachtige atmosferische fenomeen. Sneeuw is magisch, het laat je dromen en laat de kleintjes op veel verschillende manieren plezier beleven. Zoals we weten voel je je, als je ouder wordt, weer een kind en de verbazing voor bepaalde wonderen lijkt die van vele jaren geleden te zijn. Een ruim 100-jarige vrouw was volledig in de ban van de dikke sneeuwvlokken die zij en haar zoon tegenkwamen tijdens een reis met de auto. De zoon zette de auto aan de kant om de bejaarde moeder uit te laten stappen en te laten genieten van een paar geluksmomenten: gelukkige en zorgeloze minuten, waarin de vrouw lijkt terug te keren naar haar kindertijd.

via Facebook / Armand Foisy

Advertisement
Facebook / Armand Foisy

Facebook / Armand Foisy

Armand Foisy plaatste een prachtige video van zijn moeder, die destijds 101 jaar oud was, die plezier had als een klein meisje in de sneeuw. De vrouw, Albina genaamd, was dolblij bij het zien van al die sneeuw - een immense verbazing die alleen degenen die in hun leven weinig kansen hebben gehad om getuige te zijn van zo'n spektakel, op een echte manier kunnen ervaren. Albina bewijst dat ze nog steeds een sterke vrouw is vol vitaliteit, zozeer zelfs dat ze voorover buigt om wat sneeuw te verzamelen en er een bal van te maken.

Advertisement
Facebook / Armand Foisy

Facebook / Armand Foisy

Kinderen weten dat het leukste om te doen in de sneeuw, naast sneeuwpoppen maken, sneeuwballen gooien is. Ook Albina weet dit goed en wil dat gevoel ervaren dat ze in haar jeugd misschien te weinig heeft meegemaakt. Je ziet haar een sneeuwbal gooien in het bos en hartelijk lachen met haar zoon Armand.

Gelukkig was Armand klaar om de scène van zijn moeder in de sneeuw te filmen: ook vandaag zal het een onvergetelijke herinnering zijn voor hem en zijn familie. De video bleef, ook voor internetgebruikers, een getuigenis van een moment vol vreugde en luchtigheid. Met meer dan 10 miljoen views werd de video door iedereen gewaardeerd.

Here's proof that if you find pure joy in the simple things you can live a 100 years.

Pubblicato da Armand Foisy su Mercoledì 18 novembre 2015

Het bijschrift van de video, geschreven door Armand, brengt een belangrijke waarheid over die we met jullie allemaal willen delen: "Hier is het bewijs dat als je pure vreugde kunt vinden in simpele dingen, je 100 jaar kunt leven."

We zijn er het er helemaal mee eens!

Advertisement