86-jarige koopt lot en belooft kassamedewerker het geld met hem te delen als ze wint

Janine image
door Janine

06 December 2022

86-jarige koopt lot en belooft kassamedewerker het geld met hem te delen als ze wint
Advertisement

Velen van ons zouden graag een mooi bedrag in de loterij willen winnen en zich voor het leven willen settelen, maar slechts enkelen slagen erin om deze droom waar te maken. Ondanks alles zijn er mensen die niet opgeven het elke dag proberen, terwijl anderen voorzichtig de wereld van de kansspelen benaderen en hun lot uitdagen voor puur vermaak.

Een daarvan is de vrouw over wie we je willen vertellen, die bij toeval en aangemoedigd door de verkoper van de buurtwinkel waar ze boodschappen aan het doen was, besloot om wat loten te kopen en het eens te proberen. Omdat ze geen ervaring had, beloofde de vrouw de jongeman dat ze in geval van overwinning de "buit" zouden delen.

via heidiforrest_/Instagram

Advertisement
heidiforrest_/Instagram

heidiforrest_/Instagram

Op een doodgewone dag was Marion Forrest aan het winkelen in New York en liep ze een buurtwinkel binnen. Hier haalde ze niet alleen de nodige producten, maar maakte ze ook een praatje met een van de kassamedewerkers, Walter. Het was laatstgenoemde die de vrouw aanmoedigde om een ​​lot te kopen om haar geluk te beproeven. De jongen legde uit hoe het werkte en vertelde haar dat de jackpot een bedrag had bereikt van $500.000. Een enorme som geld waarvan de vrouw niets wist, maar besloot zijn advies op te volgen.

"Oké, als ik win, deel ik het bedrag met je" - met deze woorden nam de oude vrouw afscheid van Walter en ging naar huis. Een paar dagen later vond de trekking plaats en ze won, zonder het zich zelfs maar voor te stellen. Ze won niet de 500.000, maar toch was ze er blij mee. Als je denkt dat ze de gedane belofte vergeten was, heb je het helemaal mis.

Advertisement
heidiforrest_/Instagram

heidiforrest_/Instagram

Marion herinnerde zich het pact met de verkoper nog goed en ging naar hem terug om hem te verrassen. Het moment werd vastgelegd door Heidi, de kleindochter van de vrouw, en op haar sociale kanalen gepost. In de clip zien we de vrouw de winkel binnenkomen met twee ballonnen in de hand en de kassa naderen waar de medewerker stond. “Heeft u gewonnen?" - vraagt ​​hij, terwijl ze glimlachend ja zegt. De vreugde is onhoudbaar en de andere klanten laten zich in gejuich en applaus van geluk gaan.

heidiforrest_/Instagram

heidiforrest_/Instagram

De vrouw had $300 gewonnen, niet veel vergeleken met de jackpot, maar ze hield zich aan haar belofte en dat was wat echt ontroerde. Want wie zou zich in haar plaats hebben herinnerd wat hij had gezegd en zou zijn teruggekeerd naar de winkel om de winst met een vreemde te delen? Misschien een paar, misschien veel, we weten het niet, wat zeker is, is dat ze het deed en dat deed haar eer aan.

Een belofte is immers een belofte en moet altijd worden nagekomen, ook al is het een kleine. Het gaat er om de ander niet teleur te stellen en dat heeft Marion niet gedaan. Complimenten met het gegeven voorbeeld!

Advertisement