Een adoptiekind ontdekt 22 jaar later dat zijn moeder in dezelfde winkel had gewerkt waar hij verkoper was

Janine image
door Janine

30 Augustus 2020

Een adoptiekind ontdekt 22 jaar later dat zijn moeder in dezelfde winkel had gewerkt waar hij verkoper was
Advertisement

Als je hoort dat ouders hun kinderen in de steek laten of adopteren, is het gemakkelijk om met de vinger te wijzen en te oordelen zonder de feiten te kennen. Een persoon is niet altijd in staat om de rol van vader of moeder te spelen, of is fysiek in staat om voor een kind te zorgen. Wat sommigen misschien als een gebrek aan moed en verantwoordelijkheid beschouwen, is voor anderen een blijk van genegenheid, een moedige keuze van liefde.

via Seattle Times

Wood TV8/YouTube

Wood TV8/YouTube

Christine Tallady beviel van haar zoon in oktober 1985. De vrouw verkeerde in een kritieke financiële toestand en had haar kind nooit kunnen onderhouden. Vandaar de pijnlijke beslissing om het ter adoptie af te staan. Alleen zo zou haar zoon volgens haar een ​​kans krijgen op een betere toekomst. Het maakte haar niet gelukkig, maar ze had nooit spijt of schaamde zich voor dat gebaar. Dit wordt aangetoond door het feit dat ze zelfs haar adoptie-dossiers openbaar heeft gemaakt, zodat als haar zoon haar op een dag wilde opzoeken, hij dat kon doen.

Toen hij werd geadopteerd, werd hij Steve genoemd. Op 18-jarige leeftijd ging de jongen op zoek naar zijn echte moeder. Het onderzoek bleek echter niet succesvol, maar hij gaf nooit op. In 2007, na weer een poging, besefte de jongen dat hij een fout had gemaakt door de naam van zijn moeder niet correct te spellen.

Advertisement
Wood TV8/YouTube

Wood TV8/YouTube

Met de juiste gegevens lieten de antwoorden dit keer niet lang op zich wachten. Steve ontdekte dat Christine niet ver van hem woonde. Destijds werkte de jongen als koerier voor Lowe's in Grand Rapids, in Michigan. Als een van de grootste winkels in de buurt bedacht Steve om zijn baas te vragen of hij Christine Tallady weleens was tegengekomen. Het is ongelofelijk, maar het blijkt dat hij haar niet alleen kende, maar dat Christine ook werkzaam was geweest bij Lowe's in Grand Rapids.

Wie weet hoe vaak hij die vrouw was tegengekomen zonder te weten wie ze werkelijk was. Nu zijn moeder en zoon eindelijk samen. Het duurde 22 jaar en de obstakels ontbraken niet, maar te oordelen naar de toevalligheden, zijn de twee altijd verbonden geweest door een onzichtbare rode draad.

Bekijk hier de video van hun ontmoeting.

Advertisement