Een stel besluit een zwanger en werkloos meisje te helpen: ze kan haar tranen niet bedwingen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een stel besluit een zwanger en werkloos…
17 mensen die drastisch zijn afgevallen en zich nu een ander mens voelen Een vrouw adopteert een kind dat opgesloten zat in een weeshuis: nu zijn ze moeder en zoon

Een stel besluit een zwanger en werkloos meisje te helpen: ze kan haar tranen niet bedwingen

Door Janine
4.966
Advertisement

Elke dag ontmoeten we minder bedeelde mensen. Soms kun je je niet eens voorstellen in welke omstandigheden ze leven en wat hun geschiedenis is. Vaak komen mensen in het reine met hun geweten door excuses te verzinnen.

We troosten ons door te zeggen dat we op het juiste moment zeker niet zouden aarzelen om te doen wat we het meest geschikt achten. Het is echter niet ongebruikelijk dat sommige van deze vrouwen en mannen zich in zulke kritieke situaties bevinden dat ze hun schaamte overwinnen en hun ongemak op een bord uiten. De keuze is of je het leest of negeert. De mensen over wie we je nu gaan vertellen, hebben het gelezen en zijn de hoofdrolspelers geweest van een mooie les in vrijgevigheid.

Nathan Berning en zijn vrouw Emily waren getuige van een bijzondere episode, en ze trokken zich niet terug tegenover de moeilijkheden van een ander. Het gebeurde allemaal toen ze hun hotel in Grand Rapids, in Michigan, verlieten, toen ze een meisje zagen dat een bord vasthield.

Het was een stuk karton waarop stond: "Zwanger en hongerig, help me alstublieft, God zegene u." Toen ze het lazen, konden de twee niet anders dan de jonge vrouw benaderen en haar helpen. Haar naam is Jewel en over 16 weken zou ze bevallen. Haar man Bob is verlamd, ze zijn onlangs uit hun huis gezet en zitten zonder werk vanwege de crisis die is veroorzaakt door de pandemie van het Coronavirus.

Emily en Nathan nodigden de vrouw en haar partner uit voor het avondeten, luisterden naar hun verhaal en voordat ze afscheid namen, gaven ze hen een ​​buitengewoon cadeau. Ze gaven haar maaltijdcheques en genoeg boodschappen voor de rest van haar zwangerschap. Toen Jewel het bedrag van de donatie las, barstte ze in tranen uit.

Diezelfde avond plaatste Nathan de foto van de ontmoeting en deelde het verhaal met zijn Facebook-contacten. De hoop is dat dit verhaal veel andere mensen als voorbeeld zal dienen. De volgende keer dat iemand zo wanhopig is om zijn waardigheid opzij te zetten en om hulp vraagt, zouden we even moeten stoppen om te lezen wat hij of zij te zeggen heeft.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt