Een moeder die afgestudeerd is in bouwkunde bouwt een deel van haar nieuwe gezinswoning met eigen handen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een moeder die afgestudeerd is in bouwkunde…
Dit stel jaagt een absurde droom na: ze wil de dikste vrouw ter wereld worden Haar vader vraagt ​​haar niet te onthullen dat hij een straatveger is: ze laat iedereen een foto vol liefde en trots zien

Een moeder die afgestudeerd is in bouwkunde bouwt een deel van haar nieuwe gezinswoning met eigen handen

Door Janine
2.302
Advertisement

In het leven moet je altijd vechten voor je dromen, je doelen en je ambities, zelfs als deze tegen de stroom in kunnen gaan met betrekking tot de overtuigingen en gewoonten van de samenleving of het land waarin je leeft; we moeten stoppen de vooroordelen van anderen te serieus te nemen, het is tijd om de handen uit de mouwen te steken en onze dromen te realiseren; net als de moeder van de familie Zamanzini Philisiwe, een vasthoudende vrouw die in Zuid-Afrika woont en werkt.

via: Legit.ng

Zamanzini Philisiwe woont in Zuid-Afrika met haar man en kinderen, en heeft altijd een passie gehad voor bouwtechniek en constructie; om deze reden, ondanks het feit dat vrouwen in haar land niet met deze sector te maken hebben, heeft de vrouw in de loop der jaren een andere weg willen inslaan, tegen de vooroordelen van Zuid-Afrika in.

Haar studies in bouwtechniek en constructie stelden haar in staat steen voor steen, met haar eigen kracht en haar verworven kennis, een nieuwe vleugel van haar huis te bouwen; de afbeeldingen die de vrouw op haar Facebook-profiel plaatste, gingen meteen het web over en oogstten applaus en goedkeuring van gebruikers.

Advertisement

Ja, want Zamanzini heeft afbeeldingen gepubliceerd waarin ze te zien is terwijl ze de muren van de nieuwe vleugel van haar huis beklimt met alleen de bakstenen en cement in haar hand om te bouwen. Zamanzini doet alles zelf en staat op de steigers met haar kennis van bouwtechniek, haar passie en vooral haar grote vasthoudendheid.

De foto’s van het huis gebouwd door de moeder en bouwkundig ingenieur zijn de perfecte waarschuwing voor al die vrouwen die elke dag worstelen om hun stem te laten horen, zelfs wanneer ze dat niet kunnen, die vechten om de samenleving te veranderen door middel van kleine, grote gebaren zoals die van Zamanzini Philisiwe.

Ondanks de vooroordelen van de samenleving, moet je altijd vechten voor je dromen en je doelen... net als deze vasthoudende vrouw uit Zuid-Afrika!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt