Een 13-jarige jongen springt in een kanaal om een ​​paard te redden: hij hield zijn hoofd een uur lang onhoog - BekijkDezeVideo.nl
x
Een 13-jarige jongen springt in een…
13 katten die ervoor hebben gekozen om in slaap te vallen in de grappigste hoekjes en posities Een vrouw die het geweld van haar ex heeft overleefd, trouwt met haar redder en leert iedereen een levensles

Een 13-jarige jongen springt in een kanaal om een ​​paard te redden: hij hield zijn hoofd een uur lang onhoog

08 September 2020 • Door Janine
8.964
Advertisement

Liefde voor dieren is iets dat vanaf jonge leeftijd gecultiveerd moet worden - als je het geluk hebt om van kleins af aan in nauw contact te leven met een huisdier, zul je onmiddellijk een substantieel verschil opmerken in het benaderen van verantwoordelijkheden en anderen. Cameron Martin, een 13-jarige jongen, is zeker een van deze mensen: omdat hij erg gehecht was aan zijn pony, miste hij nooit een kans om hem te bezoeken, zoals gewoonlijk. Toen hij echter bij de boerderij aankwam, merkte hij iets vreemds op en realiseerde hij zich dat een van de paarden, Domino, niet op zijn gebruikelijke plek was. Gelukkig was Cameron op het juiste moment op de juiste plaats.

via: Metro

Eenmaal op de boerderij realiseerde Cameron zich dat de staljongen die gewoonlijk voor de paarden zorgde op dat moment niet aanwezig was en dat een van de paarden, Domino, ontbrak. Zijn eerste gedachte was om het riviertje te controleren die langs de boerderij stroomde: Domino was daar, gevangen in het bevroren water, nadat hij gevallen was. Cameron begon om hulp te schreeuwen en dacht er niet lang over na voordat hij ook in het water sprong om het hoofd van het paard te ondersteunen, zodat hij niet zou verdrinken.

Eindelijk, na een angstig uur, kwam er hulp en sprongen verschillende mensen in het water om Cameron en Domino, het paard, uit het water te halen en hen te helpen uit die benarde situatie te komen. Ze maakten een touw aan de nek van het paard vast en slaagden erin hem, dankzij de kracht van een graafmachine, uit dat modderige water te trekken.

Cameron bevroor letterlijk toen er hulp kwam, maar hij was vastbesloten om dat paard te redden. Gelukkig is het verhaal goed afgelopen: Domino heeft nu zijn kracht herwonnen en is weer helemaal in vorm; elke keer dat Cameron hem nadert, lijkt hij een zacht geluid te maken, als een dankwoord of van geluk bij het zien van zijn kleine redder.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt