Haar vader vraagt ​​haar niet te onthullen dat hij een straatveger is: ze laat iedereen een foto vol liefde en trots zien - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Haar vader vraagt ​​haar niet te…
Een moeder die afgestudeerd is in bouwkunde bouwt een deel van haar nieuwe gezinswoning met eigen handen Een 22-jarig meisje trouwt met een 63-jarige man: het verhaal van een liefde die geen leeftijd kent

Haar vader vraagt ​​haar niet te onthullen dat hij een straatveger is: ze laat iedereen een foto vol liefde en trots zien

Door Janine
15.803
Advertisement

Soms denken we dat iemands baan en sociale positie dingen zijn die rechtstreeks verband houden met het succes, de volwassenheid en het geluk dat ze hebben. Misschien dankzij een samenleving waarin uiterlijk alles is, laten we ons meeslepen door de behoefte om volmaakt en rijk te “lijken” en een carrière te hebben om ons gerealiseerd te voelen.

In werkelijkheid is het voldoende om even na te denken om te beseffen dat dergelijke overtuigingen echt leeg en oppervlakkig zijn. Gelukkig zijn er vaak verhalen - zoals degene die we jullie gaan vertellen - die dit aantonen en die ons iets waardevols over het leven leren. De hoofdrolspelers zijn een Iraans meisje en haar bescheiden vader, die van beroep werkt als straatveger.

We hebben deze man “bescheiden” genoemd, maar zijn bescheidenheid is niet en is nooit synoniem geweest met minderwaardigheid. Integendeel: deze vader van een gezin heeft altijd de kost verdiend met veel moeite, door te werken aan een betere toekomst voor zijn geliefden. En zijn inspanning wierp zijn vruchten af ​​toen zijn dochter een succesvolle professional werd. Desondanks heeft de man zijn toestand nooit volledig geaccepteerd, voor hem nog steeds een reden tot schaamte.

Uit angst dat zijn dochter zich voor hem en zijn bescheiden positie zou schamen, vroeg de man haar om niemand over zijn beroep te vertellen, zodat ze niet zou worden uitgelachen of in de maling zou worden genomen. De dochter echter, in plaats van betrokken te raken bij de schaamte van de ouder, besloot dat ze voorbeeldig zou handelen door te reageren met een foto en woorden die snel het web rondgingen.

“Mijn vader is straatveger, ik ben trots op hem. Ik hou van je papa". Een paar simpele woorden, samen met een foto waarop ze haar vader in werkkleding omhelst. Een foto en een beschrijving die meer waard zijn dan duizend woorden, vanwege de trots en emotie die ze overbrengen. Nadat de jonge vrouw de foto op internet had gedeeld, was er geen gebrek aan bewonderende commentaren en complimenten van veel mensen van over de hele wereld.

foto: Pixabay

Hoewel het voor deze Iraanse vader zeker niet gemakkelijk is om door te gaan, kunnen we er zeker van zijn dat de reactie van zijn dochter iedereen heeft laten zien hoe ze is opgevoed met solide waarden en principes, voorbij alle vooroordelen. Elk beroep heeft zijn waardigheid, ook de meest nederige, en het is nooit te laat om het van de daken te schreeuwen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt