Een alleenstaande vader adopteert vijf broers en zussen, zodat ze allemaal onder hetzelfde dak kunnen opgroeien - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een alleenstaande vader adopteert vijf…
16 dieren die het zich gemakkelijk hebben gemaakt in de meest vreemde en hilarische houdingen Ze adopteren een Afrikaans meisje in de overtuiging dat ze wees was en verwaarloosd, waarna ze ontdekken dat ze een familie had

Een alleenstaande vader adopteert vijf broers en zussen, zodat ze allemaal onder hetzelfde dak kunnen opgroeien

Door Janine
5.816
Advertisement

Je bent niet altijd een ouder als je natuurlijke kinderen hebt, je kunt een even liefhebbende vader of moeder zijn, als je om verschillende redenen geen biologische kinderen kunt krijgen en je besluit te adopteren. Een categorische noodzaak in de praktijk gebracht door Lamont Thomas, een alleenstaande vader uit Buffalo, New York, die sinds 2000 meer dan 30 kinderen heeft verwelkomd en opgevoed en eerder vijf kinderen heeft geadopteerd naast zijn twee biologische kinderen, Anthony en LaMonica.

Een leven lang genegenheid en liefde schenken aan al die kinderen die om de een of andere reden op zoek waren naar onderdak en een liefdevol gezin; een dienst richting de samenleving en solidariteit, die van Lamont, die al jarenlang onafgebroken voortduurt. Natuurlijk is de tijd verstreken, de biologische kinderen zijn het huis uit, sommige adoptiekinderen hebben zelfs hun eigen gezin gesticht.

Lamont kon echter niet nalaten de adoptie van 5 andere broers en zussen op zich te nemen, allemaal jonger dan 5 jaar. Ze heten Zendaya, 5, Jamel 4, Nakia 3, Major 2 en Michaela 1 jaar; alle 5 zaten ze in pleeggezinnen in vier verschillende steden en in vier verschillende huizen, meer dan anderhalf jaar van elkaar gescheiden.

Na maanden van papierwerk en bureaucratie slaagde Lamont Thomas er eindelijk in om erkend te worden als de adoptievader in een volledig legale vorm van deze prachtige 5 broers en zussen, die na anderhalf jaar eindelijk herenigd werden onder hetzelfde dak en verzorgd werden door het grote hart van een man die 20 jaar van zijn leven heeft besteed aan het geven van een huis en een familie aan minder bedeelde kinderen.

En we zijn er zeker van dat ook Zendaya, Jamel, Nakia, Major en Michaela Lamont nu bedanken voor het feit dat hij hen een ​​droom heeft gegeven: allemaal samen onder hetzelfde dak wonen!

Advertisement

Een droom die eindelijk is uitgekomen dankzij de waarden van solidariteit, genegenheid en universele liefde die Lamont Thomas aan zijn kinderen schenkt... zowel natuurlijk als geadopteerd!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt