De bruid gooit haar boeket in de lucht: een vriendin weet het te vangen en haar vriend rent snel weg

Janine image
door Janine

16 September 2020

De bruid gooit haar boeket in de lucht: een vriendin weet het te vangen en haar vriend rent snel weg
Advertisement

Er zijn tradities en gewoonten die in veel delen van de wereld worden gebruikt en uitgevoerd, en waaraan mensen veel aandacht besteden, zozeer zelfs dat ze gaan geloven dat ze echt hun lot kunnen beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan het gooien van het boeket tijdens de huwelijksceremonie. Het is een van die tradities tijdens de huwelijksceremonie waar veel mensen op wachten, die altijd vermaak en nieuwsgierigheid heeft gewekt bij het ontdekken wie de volgende vrouw zal zijn onder de gasten die binnenkort zal trouwen.

De vrienden van Chelsea en Matt, Daniel en Rachel, zullen die langverwachte lancering op de bruiloft de rest van hun leven nooit meer vergeten. En met hen duizenden gebruikers op internet. De reden? Die is even hilarisch als verrassend.

via SWNS - Daily Mail

Advertisement

He's never run faster! 😂

Pubblicato da Daily Mail su Lunedì 3 settembre 2018

Chelsea, de bruid, keek er naar uit om haar beste vrienden, uitgenodigd voor haar bruiloft, te betrekken bij de lancering die het lot van de ongehuwden zou moeten bepalen. Met alle spanning die ermee gemoeid was, wachtte ze een paar seconden en gooide toen de bloemen over haar schouder, en het boeket vloog recht op Rachel af.

Advertisement
Pixnio/Not The Actual Photo

Pixnio/Not The Actual Photo

Niet ver daar vandaan, de scène observerend, stond ook haar vriend Daniel, die zeker niet van plan was te gaan trouwen. Zijn relatie met de vrouw was tot op dat moment goed, en hij zou de partner van zijn vriendin blijven ... Maar het boeket sprak duidelijk, en toen Rachel het in handen kreeg, werd alles duidelijk: hun lot was bezegeld.

Pixnio/Not The Actual Photo

Pixnio/Not The Actual Photo

Daniel, die zichzelf waarschijnlijk “gevangen” voelde, vond het passend om alle gasten een hilarisch moment te geven, en dat niet alleen. Toen zijn vriendin de bloemen pakte, rende hij als een gek weg! Je leest het goed: in de tuin waar de receptie plaatsvond, leek Daniel in plaats van op een gast, eerder een haas, aangezien hij er als een haas vandoor ging, waardoor alle aanwezigen in lachen uitbarstten.

En met hen ook iedereen die op internet commentaar heeft gegeven en de video heeft gedeeld. Wie weet wat zijn vriendin Rachel dacht: misschien is de tijd gekomen dat dit stel rond de tafel gaat zitten om over hun toekomst te praten…

Advertisement