Deze arme hond wacht al 10 jaar op de terugkeer van zijn baasje voor het ziekenhuis waar hij stierf - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze arme hond wacht al 10 jaar op de…
15 stellen die heel goed weten dat leven onder één dak een hopeloze strijd is Hij is 45 en zij 84: ondanks het leeftijdsverschil beleven ze de liefdesrelatie van hun dromen

Deze arme hond wacht al 10 jaar op de terugkeer van zijn baasje voor het ziekenhuis waar hij stierf

Door Janine
3.420
Advertisement

Het is geen toeval dat we vaak zeggen "de hond is de beste vriend van de mens". De trouw die onze viervoeters kunnen uiten en naar buiten brengen, is uniek in zijn soort, en wij eigenaren van deze lieve dieren kunnen niet anders dan dit enorme gevoel beantwoorden. Het verhaal van Negao zal je hart doen smelten, zo teder en ontroerend is het; een hond uit Belo Horizonte in Brazilië, wiens verhaal in korte tijd de wereld rond is gegaan.

Negao is een lieve hond die al 10 jaar op dezelfde plek staat bij het ziekenhuis waar zijn baasje was opgenomen; de trieste kant van het verhaal is echter dat zijn favoriete baasje daar stierf na een operatie, dus de langverwachte hereniging tussen hond en baasje vond nooit meer plaats. Maar ondanks alles heeft Negao dat ziekenhuis nooit verlaten.

De medewerkers van het gezondheidsinstituut namen hem zo ter harte dat hij een soort mascotte en aanwezigheid is geworden die alle patiënten en bezoekers van het ziekenhuis van Belo Horizonte blij maakt.

10 jaar later begon Negao echter leverproblemen te krijgen, en nu zamelen alle functionarissen en medewerkers van het ziekenhuis geld in om deze lieve en trouwe hond voldoende zorg te geven vanwege zijn medische toestand. Alle bezoekers van het instituut kennen het trieste verhaal van Negao, ze houden allemaal van hem, geven hem eten en drinken en een knuffel zodat hij zich minder alleen voelt.

En we zijn er zeker van dat, hoewel zijn baasje niet meer op hem wacht, hij daar altijd op hem zal wachten, ondanks alles. Omdat Negao een trouwe hond is.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt