Hij is 45 en zij 84: ondanks het leeftijdsverschil beleven ze de liefdesrelatie van hun dromen - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij is 45 en zij 84: ondanks het leeftijdsverschil…
Deze arme hond wacht al 10 jaar op de terugkeer van zijn baasje voor het ziekenhuis waar hij stierf Deze heldhaftige tiener heeft een moeder en haar 3 kinderen gered door ze uit een brandende auto te halen

Hij is 45 en zij 84: ondanks het leeftijdsverschil beleven ze de liefdesrelatie van hun dromen

23 September 2020 • Door Janine
8.462
Advertisement

Als we verhalen lezen zoals die van Edna Martin, een vrouw van 84 jaar, en Simon, van 45, kunnen we niet anders dan denken dat liefde geen obstakels kent. We zijn gewend aan een samenleving die nog steeds met scheve ogen kijkt naar stellen met grote leeftijdsverschillen, zeker als het de vrouw is die ouder is; toch zijn dit bestaande realiteiten, waar sommige mensen op de meest natuurlijke manier proberen te leven, uit naam van de liefde. De liefdesrelatie tussen Edna en Simon zal er zeker voor hebben gezorgd dat sommigen hun neus ophalen, maar aan degenen die altijd hebben getwijfeld aan hun relatie, antwoorden de twee: "We zijn al 14 jaar getrouwd en we zouden niet gelukkiger kunnen zijn!”

via: Metro

Blijkbaar leven Edna en Simon de relatie van hun dromen sinds ze elkaar voor het eerst ontmoetten in 2003. Ze beweren allebei dat het liefde op het eerste gezicht was. Edna, de opgewekte 84-jarige vrouw en oma van vier kleinkinderen, was meteen onder de indruk van Simon's muzikale capaciteiten, beschouwd als een waar muzikaal genie op zijn gebied. Simon, die lijdt aan het Asperger-syndroom, dyslexie en dyspraxie, en ook aan diabetes, hoeft slechts één keer te luisteren om dezelfde melodie perfect te kunnen reproduceren. Vroeger tourde hij veel, maar toen zijn gezondheid achteruitging, moest hij zich terugtrekken van het podium. Tegenwoordig is hij echter dolgelukkig Edna in verrukking te brengen door haar favoriete liedjes op het orgel te spelen.

"De gezondheid van Simon verslechtert iets en ik word ouder, maar aan de andere kant, ken je iemand die jonger wordt in plaats van ouder te worden?", merkt Edna ironisch op als iemand wijst op hun gezondheidssituatie en leeftijd.

De twee ontmoetten elkaar in 2003 door de muziek, aangezien Edna, een gepensioneerde ingenieur, secretaresse was van een orgelclub in het plaatselijke theater. Voor Simon, die nog nooit een vriendin had gehad, was het liefde op het eerste gezicht.

Advertisement

Eerder had Edna een 37-jarig huwelijk met haar eerste echtgenoot, met wie ze twee kinderen kreeg: Lorraine, 59 jaar, en Russell, 57. Beiden accepteerden de relatie van hun moeder met Simon en Russell stuurt Simon zelfs elk jaar een kaartje voor Vaderdag.

Een liefdesrelatie die beslist bijzonder, maar buitengewoon oprecht is.

Tags: AbsurdVerhalenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt