Hij is 45 en zij 84: ondanks het leeftijdsverschil beleven ze de liefdesrelatie van hun dromen

Janine image
door Janine

23 September 2020

Hij is 45 en zij 84: ondanks het leeftijdsverschil beleven ze de liefdesrelatie van hun dromen
Advertisement

Als we verhalen lezen zoals die van Edna Martin, een vrouw van 84 jaar, en Simon, van 45, kunnen we niet anders dan denken dat liefde geen obstakels kent. We zijn gewend aan een samenleving die nog steeds met scheve ogen kijkt naar stellen met grote leeftijdsverschillen, zeker als het de vrouw is die ouder is; toch zijn dit bestaande realiteiten, waar sommige mensen op de meest natuurlijke manier proberen te leven, uit naam van de liefde. De liefdesrelatie tussen Edna en Simon zal er zeker voor hebben gezorgd dat sommigen hun neus ophalen, maar aan degenen die altijd hebben getwijfeld aan hun relatie, antwoorden de twee: "We zijn al 14 jaar getrouwd en we zouden niet gelukkiger kunnen zijn!”

via Metro

Advertisement
Facebook / Denny Francisco Rondón Marte

Facebook / Denny Francisco Rondón Marte

Blijkbaar leven Edna en Simon de relatie van hun dromen sinds ze elkaar voor het eerst ontmoetten in 2003. Ze beweren allebei dat het liefde op het eerste gezicht was. Edna, de opgewekte 84-jarige vrouw en oma van vier kleinkinderen, was meteen onder de indruk van Simon's muzikale capaciteiten, beschouwd als een waar muzikaal genie op zijn gebied. Simon, die lijdt aan het Asperger-syndroom, dyslexie en dyspraxie, en ook aan diabetes, hoeft slechts één keer te luisteren om dezelfde melodie perfect te kunnen reproduceren. Vroeger tourde hij veel, maar toen zijn gezondheid achteruitging, moest hij zich terugtrekken van het podium. Tegenwoordig is hij echter dolgelukkig Edna in verrukking te brengen door haar favoriete liedjes op het orgel te spelen.

Advertisement
Youtube / BBC Hereford & Worcester

Youtube / BBC Hereford & Worcester

"De gezondheid van Simon verslechtert iets en ik word ouder, maar aan de andere kant, ken je iemand die jonger wordt in plaats van ouder te worden?", merkt Edna ironisch op als iemand wijst op hun gezondheidssituatie en leeftijd.

De twee ontmoetten elkaar in 2003 door de muziek, aangezien Edna, een gepensioneerde ingenieur, secretaresse was van een orgelclub in het plaatselijke theater. Voor Simon, die nog nooit een vriendin had gehad, was het liefde op het eerste gezicht.

Youtube / This Morning

Youtube / This Morning

Eerder had Edna een 37-jarig huwelijk met haar eerste echtgenoot, met wie ze twee kinderen kreeg: Lorraine, 59 jaar, en Russell, 57. Beiden accepteerden de relatie van hun moeder met Simon en Russell stuurt Simon zelfs elk jaar een kaartje voor Vaderdag.

Een liefdesrelatie die beslist bijzonder, maar buitengewoon oprecht is.

Advertisement