Een man riskeert zijn leven om een ​wolf te redden die in een val zit - BekijkDezeVideo.nl
x
Een man riskeert zijn leven om een ​wolf…
Zes jongeren met Downs starten een bedrijf dat pizza's maakt voor evenementen: niemand wilde hen aannemen Deze vrouw werd na 19 jaar werken ontslagen omdat ze vergat 20 cent in contanten in de kassa te doen

Een man riskeert zijn leven om een ​wolf te redden die in een val zit

25 September 2020 • Door Janine
40.960
Advertisement

Er zijn mensen die werkelijk alles zouden doen om degenen in moeilijkheden een handje te helpen, en niet alleen als ze mensen zijn, maar ook als ze in kritieke situaties met dieren te maken krijgen. We hebben het over al die mannen en vrouwen die, om andere wezens te helpen, hun eigen leven op het spel zouden zetten, met heroïsche gebaren die het verdienen om verteld te worden.

Een voorbeeld is de Indiase man waarover we je nu gaan vertellen, die echt alles heeft gedaan om een ​​wolf te redden die vastzat in een jagersval. Het dier merkte het genereuze gebaar op en dacht er goed aan te doen de man te "bedanken".


Vriendelijkheid en onbaatzuchtigheid zijn eigenschappen die waar mogelijk in de praktijk moeten worden gebracht. De betreffende Indiase man weet dat goed. Een video die op internet is gedeeld en die duizenden likes en views heeft gekregen, laat zien hoe hij uit alle macht probeert de poten van het dier te bevrijden uit de val waarin hij is gelopen.

Na verschillende mislukte pogingen met een metalen staaf, besloot de man dat hij de poten van de wolf met zijn eigen handen los moest maken, en dat deed hij, een paar eindeloze en opgewonden seconden riskerend dat het dier, in paniek, hem aan zou vallen.

Dit was echter niet het geval en gelukkig kreeg het prachtige wilde dier zijn vrijheid terug, zoals duidelijk te zien is op de beelden. Maar voordat hij wegliep, draaide de wolf zich even om in de richting van de man, net alsof hij de grote inspanning in zijn voordeel had opgemerkt en hem op zijn eigen manier wilde "bedanken".

Bovendien gebeurt het niet elke dag dat iemand zijn leven op het spel zet om iemand anders te redden, en blijkbaar heeft de gelukkige wolf dat geleerd. Het enige dat overblijft is deze dappere en onzelfzuchtige man te complimenteren!

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt