Haar man wordt tijdens het zwemmen aangevallen door een haai: de zwangere vrouw duikt het water in en redt hem - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Haar man wordt tijdens het zwemmen aangevallen…
20 onopvallende tatoeages die een klein meesterwerk van elegantie en verfijning zijn Een miljonair schonk zijn hele fortuin aan een goed doel na 38 jaar anonieme donaties

Haar man wordt tijdens het zwemmen aangevallen door een haai: de zwangere vrouw duikt het water in en redt hem

Door Janine
6.702
Advertisement

Er zijn mensen die, als gevolg van een reeks bijzonder ongelukkige omstandigheden, werkelijk verontrustende ervaringen hebben meegemaakt, die ze zich ongetwijfeld de rest van hun leven zullen herinneren.

Denk aan een rustige boottocht met het gezin naar de prachtige omgeving van de Florida Keys om te snorkelen. Een scenario waar velen jaloers op zouden zijn, maar dat, voor de man over wie we je gaan vertellen, bijna zijn leven heeft gekost, ware het niet vanwege de moed en vastberadenheid van zijn vrouw, die bovendien zwanger is.

Andrew, 30 jaar, sprong op een zondagochtend aan zee van de boot toen hij zich plotseling realiseerde dat hij niet alleen in het water was. Een grote haai botste tegen zijn schouder op, met de duidelijke bedoeling de ongelukkige badgast aan te vallen.

Gelukkig was zijn vrouw Margot aanwezig, zwanger en daardoor duidelijk beperkt in haar bewegingen en kwetsbaarder. Ondanks haar toestand dacht de vrouw niet twee keer na en dook onmiddellijk de zee in om haar man te helpen, overgeleverd aan het woeste roofdier.

Nadat ze het water rood had zien worden omdat het dier Andrew had gebeten, zwom Margot zo snel mogelijk naar hem toe en sleepte hem naar de boot om hem in veiligheid te brengen. Om hen heen zagen andere mensen in de boot wat er was gebeurd en waarschuwden de reddingswerkers, die aan wal op het stel wachtten, om de man onmiddellijk per helikopter naar het ziekenhuis te vervoeren.

Advertisement

Gelukkig lijkt de man buiten levensgevaar, ook al heeft de familie om privacy gevraagd betreft zijn toestand en wat er is gebeurd. Voordat Andrew dook, was er geen spoor van de haai, ook andere mensen waren zonder problemen het water ingedoken. Een slechte ervaring die gelukkig goed eindigde en die eens te meer de onvoorspelbaarheid van de natuur en de moed van sommige mensen met heroïsche eigenschappen aantoonde.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt