Een oma bekent plotseling aan haar kleindochter: "Ik heb nooit van mannen gehouden, ik heb liever vrouwen!"

Janine image
door Janine

26 September 2020

Een oma bekent plotseling aan haar kleindochter: "Ik heb nooit van mannen gehouden, ik heb liever vrouwen!"
Advertisement

In de huidige samenleving waarin we leven, gaat de strijd voor LGBTQ-rechten onverschrokken door, ondanks het feit dat er veel vooruitgang is geboekt, vooral in de westerse cultuur, naar volledige gelijke rechten voor homoseksuele en biseksuele burgers. Een minderheid en een "diversiteit" die koste wat het kost moet worden beschermd tegen eeuwen van onwetendheid en provincialisme die in de loop der jaren veel "coming outs” sterk hebben ontmoedigd.

via Tik Tok

Advertisement
Aimee Kins/TikTok

Aimee Kins/TikTok

Dit is de reden waarom de late maar zeer tedere bekentenis van een oma aan haar kleindochter het web rond is gegaan; kleindochter Aimee legde het gesprek vast dat ze met haar oma had door de korte video op TikTok te plaatsen, die vervolgens werd gedeeld door andere gebruikers op sociale netwerken. Op de vraag van haar kleindochter of ze ooit vrouwelijke lichamen prefereerde boven mannelijke, antwoordde de oude vrouw: "Hoe dan ook, ik hou van vrouwen. Ik heb nooit zo veel van mannen gehouden."

Advertisement

Aimee Kins/TikTok

Ook al had deze dappere grootmoeder de moed om op haar hoge leeftijd “uit de kast te komen”, zegt ze nog altijd niet klaar te zijn om zich onder te dompelen in de zeer moderne en technologische wereld van daten en ontmoetingen. En op de vraag van kleindochter Aimee over hoe haar ideale vrouw is, antwoordde de dappere oma: "Ik zou willen dat ze eind jaren ’60 is geboren!"

De korte bekentenis van deze bejaarde vrouw aan haar kleindochter is een tedere daad van zelfacceptatie voor een vrouw die haar hele leven, om een ​​kant van haar aard te verbergen die niemand zou accepteren, heeft besloten te doen alsof. Maar nu niet meer en het is nooit te laat om naar buiten te komen en jezelf te laten zien zoals je werkelijk bent. Goed zo oma!

Advertisement