Elke keer dat zijn zoon in het ziekenhuis ligt voor chemotherapie, danst deze vader op de parkeerplaats om hem te steunen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Elke keer dat zijn zoon in het ziekenhuis…
Ze hadden haar verteld dat haar autistische zoon altijd een “decoratie” zou zijn: nu heeft hij zijn ingenieursdiploma gehaald 14 dieren die op mensen lijken met een bontjas aan

Elke keer dat zijn zoon in het ziekenhuis ligt voor chemotherapie, danst deze vader op de parkeerplaats om hem te steunen

Door Janine
2.892
Advertisement

Er zijn mensen die met eenvoud en simpele gebaren maar van grote betekenis de hele wereld voorbeeldige lessen kunnen geven, zelfs als ze de moeilijkste situaties doormaken.

De vader van Aiden Yielding, een 14-jarige Texaanse jongen die al maanden tegen leukemie vecht, weet er alles van. Helaas ligt hij vanwege zijn ziekte regelmatig in het ziekenhuis om chemotherapiebehandelingen te ondergaan. Vanwege de Covid-19-pandemie mag slechts één ouder dicht bij het zieke kind zijn, dus besloot Aiden's vader iets speciaals te organiseren om bij hem te zijn, ook al was hij buiten.

via: CBS DFW

Aiden heeft het geluk zijn moeder Lori te hebben die in het ziekenhuis werkt waar hij wordt behandeld, daarom is zij duidelijk degene die hem bijstaat op dit moeilijke en delicate moment. Zijn vader Chuck wilde echter niet thuisblijven en met inventiviteit, vrijgevigheid en veel medeleven besloot hij dat hij elke dinsdag zijn steun zou betuigen aan zijn zoon door hem een ​​glimlach te schenken... vanuit het raam.

Het is onderhand een traditie van deze familie geworden dat papa Chuck op de tweede dag van de week de straat op gaat, op een parkeerplaats recht onder het raam waar Aiden in het ziekenhuis ligt, en een hilarische dans uitvoert met precieze, leuke en bestudeerde bewegingen, precies waar de jongen van houdt.

Advertisement

In korte tijd ging hun verhaal de wereld rond, waardoor veel mensen met een glimlach en een vleugje emotie zagen wat een vader al niet zou doen voor het geluk van zijn zoon.

Aiden, van zijn kant, kon niet gelukkiger zijn om wat zijn vader doet: vanuit het ziekenhuis volgt hij altijd zijn bewegingen en heeft hij plezier als nooit tevoren.

Immers, als je merkt dat je moeilijke situaties ervaart zoals de strijd tegen een tumor, zijn positieve vibraties en een beetje vreugde echt uitstekende medicijnen om door te gaan, ervan overtuigd dat je omringd bent door mensen die van je houden.

Advertisement

De video's waarin deze geweldige vader zijn dansen laat zien, zijn leuk en hartverwarmend tegelijk!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt