Hij scheidt van zijn vrouw en trouwt met zijn schoonmoeder, en slaagt erin een oude wet te veranderen die het verbood

Janine image
door Janine

03 Oktober 2020

Hij scheidt van zijn vrouw en trouwt met zijn schoonmoeder, en slaagt erin een oude wet te veranderen die het verbood
Advertisement

We weten het goed: soms gebeuren er in de familie de vreemdste dingen. Hoewel we denken dat de relaties binnen ons "nest" van verwantschappen veilig, vredig en stabiel zijn, komt het voor dat je binnen de vier muren van je huis getuige kunt zijn van de meest ongelooflijke verhalen, net als degene die we je gaan vertellen.

In de liefde is het niet altijd mogelijk om rationeel te handelen, het is waar, maar wat Clive Blunden, een 65-jarige Engelsman, en zijn schoonmoeder deden, doet je ogen echt rollen. De man besloot namelijk om een ​​einde te maken aan zijn 8-jarig huwelijk, om te trouwen met zijn geliefde schoonmoeder.

Je leest het goed: deze man besloot, na jarenlang huwelijk en twee dochters met zijn ex-vrouw Irene, dat hij niet bij haar hoorde en daarom vroeg en kreeg hij een scheiding. Enige tijd later begon hij met Brenda, zijn schoonmoeder, te daten. De twee ontdekten dat ze verliefd waren, ook al waren ze verbonden door een relatie die allesbehalve als een stel was.

Hun relatie duurt sinds 1985. De twee hadden in 1997 besloten te trouwen, maar een oude Engelse wet veranderde hun plannen. Het was een tekst van meer dan 500 jaar geleden, die een dergelijk huwelijk verhinderde. Dus werd Clive zelfs gearresteerd omdat hij het had overtreden, en sindsdien is hij de leider van een campagne om een ​​verandering in de wet te promoten.

De herziening kwam in 2005, na tussenkomst van het Europese Hof, en zo konden Brenda en Clide in 2007 eindelijk hun verbintenis formaliseren. Het behoeft geen betoog dat de ex-vrouw van Clive het gevoel had dat haar man haar verraden had. De vrouw had geen contact meer met haar moeder en ging zelfs zo ver dat ze verklaarde haar niet meer te kennen.

De hele familie was in feite geschokt door de relatie tussen Clive en Brenda. We geloven het graag, aangezien hun relatie bijna rechtstreeks uit een soap lijkt te komen. Het is echt waar: de liefde kun je niet tegenhouden, en dit stel bewijst het!

via Mirror

Advertisement
Flickr/Not The Actual Photo

Flickr/Not The Actual Photo

Advertisement
Wikimedia/Not The Actual Photo

Wikimedia/Not The Actual Photo

Advertisement