Ze trouwden ondanks de tegengestelde mening van hun families: vandaag zijn ze het oudste koppel ter wereld

Janine image
door Janine

05 Oktober 2020

Ze trouwden ondanks de tegengestelde mening van hun families: vandaag zijn ze het oudste koppel ter wereld
Advertisement

Sommige liefdes lijken echt voorbestemd om eeuwig te duren. Hoewel er verschillende sceptici zijn op het gebied van liefde en gevoelens, hebben we veel voorbeelden van huwelijken en blijvende relaties, met passie en vastberadenheid. Het maakt niet uit wat vrienden of ouders denken - het belangrijkste is om gelukkig te zijn met je keuze en vertrouwen te hebben in de liefde. Julio Cesar Mora Tapia en Waldramina Maclovia Quinteros Reyes waren dat zeker toen ze ervoor kozen om te trouwen, ondanks dat hun respectievelijke families tegen deze verbintenis waren. Nu worden ze beschouwd als het langstlevende en oudste koppel ter wereld!

via Insider

Advertisement
Facebook / european pressphoto agency

Facebook / european pressphoto agency

Ze trouwden op 7 februari 1941 in de oudste kerk van Quito, La Iglesia de El Belén, en zijn nog altijd verliefd. Sinds die dag zijn er bijna 80 jaar verstreken, maar het oudere echtpaar toont dat ze nog steeds van elkaar houden zoals op de eerste dag. Hij is 110 jaar oud, hij werd geboren op 10 maart 1910, voordat de Titanic zonk en de televisie werd uitgevonden; zij is 104 jaar en samen vormen ze een Guinness Book of Records-koppel: hun totale leeftijd is 214 jaar en 358 dagen!

Samen hebben ze een groot gezin gesticht, dat ze beschouwen als hun grootste en meest waardevolle erfenis: vijf kinderen, 11 kleinkinderen, 21 achterkleinkinderen en negen achterachterkleinkinderen! We wensen hen het allerbeste!

Advertisement