Het kleine meisje doet een dutje terwijl ze haar hond en kat knuffelt: een moment van zeldzame warmte en tederheid - BekijkDezeVideo.nl
x
Het kleine meisje doet een dutje terwijl…
17 mensen lieten trots hun transformaties zien en zijn nauwelijks herkenbaar Ze baart haar eerste kind op 72-jarige leeftijd: vrouw en echtgenoot vervullen hun droom om ouders te worden

Het kleine meisje doet een dutje terwijl ze haar hond en kat knuffelt: een moment van zeldzame warmte en tederheid

12 Oktober 2020 • Door Janine
2.553
Advertisement

Als je thuis een hond of kat hebt om je gezelschap te houden, heb je echt alles wat je nodig hebt: genegenheid, nabijheid, onvoorwaardelijke liefde en vaak veel begrip; het is moeilijk om je alleen te voelen met trouwe viervoeters. En als in deze “sentimentele” relatie ook een kind betrokken is, wordt het leven als in een sprookje. An, de eigenaresse van een prachtige golden retriever en een kat die één zijn geworden met haar dochtertje, weet er alles van.

via: Metro UK

De buitengewone relatie die is ontstaan ​​tussen dit kleine meisje, de golden retriever genaamd Dabao en de kat genaamd Motor, is de hoofdrolspeler van deze tedere beelden die zijn gepubliceerd op het Chinese sociale netwerk Douyin, waar An getuige was van de diepe vriendschap die dit ongewone trio onderscheidt.

Deze ongewone en grappige familie woont in Guangzhou in de provincie Heilongjiang, in het noordoosten van China, en dankzij hun sociale foto's en video's hebben ze meer dan 3 miljoen volgers gekregen!

Het is onmogelijk om niet verliefd te worden op dit wonderlijke trio: een van de foto’s die de meeste volgers op internet veroverde, was die van An's dochter, de kat Motor en de golden retriever Dabao terwijl ze allemaal samen slapen en elkaar omhelsden, alsof ze een echte familie waren, een eenheid vol tederheid en liefde!

Advertisement

Deze beelden zijn niet alleen in staat om onze harten te laten smelten van tederheid, maar ze laten ons zien hoezeer het concept van warmte en familiegevoel gemakkelijk kan worden uitgebreid naar onze dierbare vierpotige engelen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt