Ze baart haar eerste kind op 72-jarige leeftijd: vrouw en echtgenoot vervullen hun droom om ouders te worden

Janine image
door Janine

12 Oktober 2020

Ze baart haar eerste kind op 72-jarige leeftijd: vrouw en echtgenoot vervullen hun droom om ouders te worden
Advertisement

Voor sommige stellen maakt leeftijd niet zoveel uit als het gaat om het krijgen van kinderen. Als het ooit werd afgeraden voor een vrouw om op 40-jarige leeftijd te bevallen, zijn er tegenwoordig, zij het met een bepaald aantal risico's, gevallen van natuurlijke geboorten die ook oudere vrouwen als protagonisten zien. In India kon een echtpaar dat 50 jaar getrouwd was geen rust vinden omdat ze geen kinderen konden krijgen, dus bleven ze het proberen totdat ze op een dag geïnteresseerd raakten in in-vitrofertilisatie. Mevrouw Daljinder, 72 jaar, beviel van een prachtig kind en bekroonde de droom van haar en haar man om een ​​kind te krijgen.

via Youtube / Truly

Advertisement
Youtube / Truly

Youtube / Truly

In Hisar, in India, wendde het stel zich tot het "National Fertility and Test Tube Baby Center" om hun droom om een baby te krijgen waar te maken. Aanvankelijk was de medische staf van de kliniek nogal sceptisch over de hoge leeftijd van beide ouders, vooral de vrouw die verondersteld werd te bevallen. Daljinder was echter zeer vasthoudend en wilde geen “nee” horen. Het echtpaar betaalde het equivalent van ongeveer $12.000 om ouders te worden.

Advertisement
Youtube / Truly

Youtube / Truly

Geld dat, volgens Daljinder, absoluut geen probleem is en niets voor haar betekent. Als de prijs die ze moet betalen voor haar geluk $12.000 is, dan is dat maar zo. Het paar is buitengewoon gelukkig en heeft geen spijt van hun keuze. Daljinder dacht eerlijk gezegd dat het gemakkelijker en minder vermoeiend zou zijn, maar ze was toch tevreden over haar ervaring.

Youtube / Truly

Youtube / Truly

Het echtpaar zette de kleine Arman op de wereld, die na een paar dagen al een kleine beroemdheid is geworden. De geboorte heeft in feite de media van over de hele wereld aangetrokken, die natuurlijk een paar woorden wilden wijden aan dit ongelooflijke verhaal.

Pexels

Pexels

Naast de gelukswensen was er geen gebrek aan controverse: hoe juist is het om in je persoonlijke behoeften te voldoen om koste wat het kost kinderen te krijgen? Op zeer hoge leeftijd, zoals bij dit koppel, kan dit betekenen dat het kind te vroeg wees wordt.

Hoe denk jij hier over?

Advertisement