De bruid vraagt ​​haar vriendin met kanker om haar bruidsmeisje niet meer te zijn: ze wil geen foto's met een kaal persoon

Janine image
door Janine

25 Oktober 2020

De bruid vraagt ​​haar vriendin met kanker om haar bruidsmeisje niet meer te zijn: ze wil geen foto's met een kaal persoon
Advertisement

Elke vrouw droomt van de perfecte bruiloft. Kleding, locatie, bloemen, kado’s… alles wordt maanden voor de langverwachte dag tot in detail verzorgd. De keuze van bruidsmeisjes hoort ook bij deze hectische zoektocht naar de droomceremonie. Het verhaal verscheen anoniem op Facebook en werd een paar maanden geleden gemeld op Reddit, maar het heeft weinig met een sprookje te maken en laat zien hoeveel slechtheid er kan zijn jegens een vriendin.

via dailymail.co.uk

Advertisement
pixabay

pixabay

Zoals dit meisje op sociale media vertelde, had een van haar beste vriendinnen, Karen, haar uitgekozen als bruidsmeisje voor haar bruiloft. Maanden voor de bruiloft was ze echter hevig getroffen door kanker en door alle behandelingen die ze had ondergaan, was ze volledig kaal geworden. De toekomstige bruid, verpleegster van beroep, bleef gedurende die periode aan haar zijde. En om de remissie en het einde van de chemotherapie te vieren, had Karen besloten om haar bruidsmeisje een speciale verrassing te geven: een dag in een Spa. Helaas kwam op dat moment een bittere verrassing.

Advertisement
pixabay

pixabay

"Na de schoonheidsbehandelingen nam Karen me mee naar een winkel om een ​​pruik uit te kiezen. Om haar een plezier te doen heb ik er ter plekke verschillende geprobeerd, maar ik maakte duidelijk dat ik niet van plan was er een te kopen. Een paar uur later belde ze me en vertelde me dat ik niet langer haar bruidsmeisje zou zijn omdat ze te veel mensen verwachtte bij het altaar". Deze motivatie overtuigde haar echter niet en doordat het meisje bleef onderzoeken, kwam ze uiteindelijk tot de waarheid: de bruid wilde geen kaal bruidsmeisje aan haar zijde, het zou haar in verlegenheid hebben gebracht om op een foto te verschijnen naast een vrouw zonder mooi lang haar. "Ik voelde me gekwetst en vernederd, en ik besloot om zelfs niet als eenvoudige gast deel te nemen aan Karen's bruiloft", besluit de post. Gebruikers die haar verhaal op internet hebben gelezen, zijn het er allemaal over eens dat de bruid zich echt schandalig heeft gedragen. Wat vind jij?

Advertisement