Een 7-jarige jongen werd door zijn lerares vernederd voor de uitkomst van het proefwerk wiskunde: "Triest en zielig"

Janine image
door Janine

20 Oktober 2020

Een 7-jarige jongen werd door zijn lerares vernederd voor de uitkomst van het proefwerk wiskunde: "Triest en zielig"
Advertisement

Hoewel veel leraren tegenwoordig vaak door ouders en kinderen zelf slecht worden behandeld, die de slechte cijfers die ze hebben gekregen niet accepteren, zijn er ook gevallen waarin leraren niet lijken te weten welke methoden ze moeten toepassen. Degenen die ervoor kiezen om een ​​carrière als onderwijzer na te streven, weten dat ze te maken zullen krijgen met jongens en meisjes die gemotiveerd moeten worden om te studeren, en ze weten ook dat ze elke strategie moeten toepassen om wiskunde, geschiedenis, scheikunde en de andere vakken aan de studenten uit te leggen. Toch zijn er nog steeds mensen die op dit front totaal incompetent blijken te zijn: Kamdyn Piland, een 7-jarige jongen, is naar huis teruggekeerd met een proefwerk wiskunde gemarkeerd door de rode pen van zijn lerares. Naast de fouten van het kind, besloot de lerares om een ​​opmerking achter te laten die ronduit onaangenaam was ten opzichte van het resultaat dat de kleine Kamdyn tijdens de test behaalde.

via Facebook / Chris R Piland

Advertisement

My son Kamdyn's teacher has been so rude to him and myself all year he comes home with this and I am beyond frustrated that someone would write this on a childs work such great motivation

Pubblicato da Chris R Piland su Martedì 16 aprile 2019

Kamdyn Palin keerde bijzonder ongemotiveerd terug naar huis, naar zijn vader, nadat hij zijn proefwerk wiskundetest niet goed had gemaakt. Zijn docente had een in het rood geschreven zin geschreven die iedereen verdrietig zou maken: “Triest en zielig. Hij beantwoordde 13 sommen in 3 minuten." De vader van de jongen, Chris, kon zijn ogen niet geloven. Hij confronteerde de lerares persoonlijk en benadrukte hoeveel hij zijn zoon met die opmerking zou kunnen kwetsen, maar de vrouw deed niets anders dan te herhalen: "Het spijt me als je je zo voelde." Noch de lerares, noch de school hebben iets gedaan om de onaangename gebeurtenis te verhelpen, dus Chris, niet in staat om iets anders te doen, besloot dit verhaal aan andere mensen bekend te maken door het te delen op zijn Facebook-profiel. Het incident wekte veel verontwaardiging bij verschillende gebruikers, van wie sommigen zelfs een petitie ondertekenden om de docente te ontslaan. Een oplossing die misschien een beetje overdreven is, maar die toch de gunst van 20.000 mensen vond.

Advertisement
Facebook / Chris R Piland

Facebook / Chris R Piland

Wat vind jij van dit verhaal?

Advertisement