Een ongevoelige moeder vraagt ​​een fotograaf om haar stiefzoon uit het familieportret te wissen

Janine image
door Janine

27 Oktober 2020

Een ongevoelige moeder vraagt ​​een fotograaf om haar stiefzoon uit het familieportret te wissen
Advertisement

Stel je voor dat je moeder bent en een gezin hebt dat bestaat uit je echtgenoot, twee biologische kinderen en een kind dat is geboren uit het eerdere huwelijk van je partner; zou je niet van hem houden en hem in je gezin opnemen alsof het je eigen kind is? Blijkbaar veroorzaakte een moeder uit Florida nogal wat opschudding op internet nadat beelden van haar gesprek met een professionele fotograaf woede en walging veroorzaakten.

via Daily Mail UK

Advertisement
Wade Cross/Twitter

Wade Cross/Twitter

Twitter-gebruiker Wade Cross plaatste twee of drie screenshots van het gesprek dat deze vrouw genaamd Ty had met met professionele fotografe Dawn Marie. Ty vroeg de professional privé of ze een familiefoto kon bewerken met Photoshop waar een moeder, vader en kinderen op staan, zowel de twee biologische kinderen als het kind geboren uit het vorige huwelijk van haar partner.

De vrouw wilde dat haar stiefzoon digitaal door Dawn werd verwijderd, omdat Ty een familieportret wilde waarin alleen haar twee biologische kinderen op zouden staan…

Advertisement
Wade Cross/Twitter

Wade Cross/Twitter

Toen Wade Cross de screenshots van Natalie, de moeder van de twee kinderen, op Twitter plaatste, kon hij niet anders dan commentaar geven: wat voor een harteloze moeder kan zo'n egoïstisch en wreed verzoek doen? Zou een moeder niet ook de moeder van het kind moeten zijn dat niet uit haar baarmoeder is gekomen? Zijn er A- en B- kinderen?

Deze kleine gebaren, hoewel ze schijnbaar banaal of onbeduidend lijken, hebben een specifiek gewicht dat nooit uitgelegd zou moeten worden. Gebaren die in de eerste plaats nooit door mensen mogen worden gemaakt, in de eerste plaats door een moeder.

Advertisement