Een vrouw wordt na 4 maanden in coma te hebben gelegen wakker en ontdekt dat haar man haar bedroog met haar moeder - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw wordt na 4 maanden in coma…
Een 89-jarige oma maakt honderden taarten om aan de meest behoeftige gezinnen in haar gemeenschap te geven 19 mannen die hebben besloten hun baard te laten staan om hun uiterlijk te verbeteren

Een vrouw wordt na 4 maanden in coma te hebben gelegen wakker en ontdekt dat haar man haar bedroog met haar moeder

Door Janine
9.203
Advertisement

De genegenheid van vrienden en familie merk je vooral in tijden van nood, wanneer we ons het meest kwetsbaar voelen en oprechte en liefdevolle steun nodig hebben. Kamylla Melo dacht dat ze het leven van haar dromen leidde: op 25-jarige leeftijd was ze met de man van haar dromen getrouwd, ze hadden een zoon en het leven leek haar toe te lachen. Op 29-jarige leeftijd kreeg ze echter plotseling een beroerte waardoor ze 78 dagen in coma lag. Een vrij lange periode waarin de jonge vrouw moest vechten tussen leven en dood, en waarin ze de genegenheid van haar dierbaren hard nodig zou hebben gehad. Toen ze wakker werd, kreeg ze echter te maken met een trieste realiteit: haar man, de liefde van haar leven, had haar bedrogen met een andere vrouw - niet zomaar een vrouw, maar haar moeder!

via: The Sun

Stel je de pijn van deze arme vrouw voor: na het winnen van een grote en belangrijke strijd, merkte ze dat ze weer het gewicht van de wereld op haar had, omdat ze was verraden door zowel de liefde van haar leven als haar moeder. Tijdens de 4 maanden van coma in het ziekenhuis had haar nu ex-man haar maar twee keer bezocht, terwijl haar moeder haar nooit was wezen opzoeken. Kamylla wist dat haar ex-man hulp nodig had bij het opvoeden van hun zoon, toen 4 jaar, en dat de moeder van de jonge vrouw had aangeboden om te helpen.

Kamylla's vader was degene die het trieste nieuws aan zijn dochter vertelde toen hij haar ging ophalen in het ziekenhuis. Het is duidelijk dat ook hij openlijk is bedrogen door zijn vrouw, de moeder van Kamylla. De jonge vrouw schrok van het nieuws en wilde het aanvankelijk niet geloven. Pas later realiseerde ze zich dat zij en haar moeder, ook omdat het leeftijdsverschil minimaal is, altijd in competitie met elkaar waren. Maar Kamylla had zich dit nooit kunnen voorstellen!

Na de trieste ontdekking voelde het vreemdgaande stel zich niet in het minst schuldig over wat er was gebeurd; de twee, schoonmoeder en schoonzoon, zetten hun gelukkige relatie voort en vierden ook hun trouwdag op 2 maart, zonder zelfs maar te proberen te verbergen dat hun relatie begon toen Kamylla in coma lag.

Advertisement

Helaas moet Kamylla accepteren dat haar zoon zijn vader af en toe ziet en dat hij wordt blootgesteld aan deze beslist “ongezonde” familiesituatie. Gelukkig begint de jonge vrouw langzaam haar leven weer op te bouwen, dat in duigen was gevallen: ze heeft een betere relatie met haar vader en ontmoette tegelijkertijd een andere man met wie ze hoopt gelukkig te zijn.

We wensen haar het allerbeste toe!

Tags: AbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt