Een echtpaar probeert een dochter te krijgen, maar uiteindelijk wordt een zeldzame vijfling geboren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een echtpaar probeert een dochter te…
17 mensen die beter een andere kapper kunnen zoeken Een vader haalt zijn dochter van de kleuterschool maar hij heeft het verkeerde kind:

Een echtpaar probeert een dochter te krijgen, maar uiteindelijk wordt een zeldzame vijfling geboren

Door Janine
62.164
Advertisement

Ze wilden graag een dochtertje, want ze hadden al twee zoons, de zevenjarige Jacob en de tweejarige Matthew. Dus besloten Joshua en Megan het een derde keer te proberen om te zien of de prinses des huizes zou arriveren. Niet alleen werd hun wens vervuld, er vond voor de geneeskunde ook een volstrekt buitengewone en zeldzame gebeurtenis plaats: Megan beviel van een vijfling!

via: The Sun UK

Na enkele vruchtbaarheidsbehandelingen te hebben geprobeerd (Megan leed helaas aan polycysteus ovarium, een hormonale aandoening waarbij vrouwen onregelmatige of langdurige menstruaties of overmatige niveaus van androgene hormonen kunnen hebben), werd het paar op een volstrekt wonderbaarlijke manier zwanger: de echo bracht niet één, maar vijf hartslagen aan het licht; Joshua en Megan zouden een vijfling krijgen!

Volgens de artsen is die kans één op 43 miljoen, iets dat het paar enerzijds met vreugde vervulde, maar hen anderzijds deed wanhopen: hoe zouden ze zo'n zeldzame en veeleisende zwangerschap het hoofd kunnen bieden?

Uiteindelijk besloot Megan het met een glimlach en optimisme te zien en minstens één keer per week een foto van haar buik te maken; op 2 september 2020 beviel de vrouw met een keizersnede en ondanks enkele complicaties wat betreft bloeddruk en pijn na de bevalling, werd de vijfling om de vier minuten geboren: Allison, Madison, Emma, ​​Adam en Chloe!

Hoewel Megan ongeveer drie dagen na de bevalling werd ontslagen, bleven de vijf kinderen ongeveer drie weken ter observatie op de intensive care, in afwachting van hun stabilisatie...

Advertisement

HAPPY HALLOWEEN 🎃 👻 FROM THE HULEN HORDE! 😜 #hulenquintuplets #7cuties #frankenstein #monkey #skeletoncrew

Pubblicato da Megan Hulen su Sabato 31 ottobre 2020

De komst van de vijf kinderen haalde het leven van het gezin compleet overhoop: Jacob en Matthew waren erg enthousiast om eindelijk vier kleine zusjes en een nieuw broertje te hebben, terwijl Joshua en Megan aanvankelijk moeite hadden om alle vijf de kinderen ’s nachts te laten slapen en te voeden!

De eerste weken waren niet gemakkelijk voor deze uitgebreide familie, maar alles kwam uiteindelijk goed!

Allison Chloe Emma Adam and madison

Pubblicato da Megan Hulen su Venerdì 2 ottobre 2020

Tenslotte hebben Joshua en Megan van het leven gekregen wat ze wilden, en zelfs meer, nietwaar?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt