Een echtpaar probeert een dochter te krijgen, maar uiteindelijk wordt een zeldzame vijfling geboren

Janine image
door Janine

05 November 2020

Een echtpaar probeert een dochter te krijgen, maar uiteindelijk wordt een zeldzame vijfling geboren
Advertisement

Ze wilden graag een dochtertje, want ze hadden al twee zoons, de zevenjarige Jacob en de tweejarige Matthew. Dus besloten Joshua en Megan het een derde keer te proberen om te zien of de prinses des huizes zou arriveren. Niet alleen werd hun wens vervuld, er vond voor de geneeskunde ook een volstrekt buitengewone en zeldzame gebeurtenis plaats: Megan beviel van een vijfling!

via The Sun UK

Advertisement

Na enkele vruchtbaarheidsbehandelingen te hebben geprobeerd (Megan leed helaas aan polycysteus ovarium, een hormonale aandoening waarbij vrouwen onregelmatige of langdurige menstruaties of overmatige niveaus van androgene hormonen kunnen hebben), werd het paar op een volstrekt wonderbaarlijke manier zwanger: de echo bracht niet één, maar vijf hartslagen aan het licht; Joshua en Megan zouden een vijfling krijgen!

Volgens de artsen is die kans één op 43 miljoen, iets dat het paar enerzijds met vreugde vervulde, maar hen anderzijds deed wanhopen: hoe zouden ze zo'n zeldzame en veeleisende zwangerschap het hoofd kunnen bieden?

Advertisement

Uiteindelijk besloot Megan het met een glimlach en optimisme te zien en minstens één keer per week een foto van haar buik te maken; op 2 september 2020 beviel de vrouw met een keizersnede en ondanks enkele complicaties wat betreft bloeddruk en pijn na de bevalling, werd de vijfling om de vier minuten geboren: Allison, Madison, Emma, ​​Adam en Chloe!

Hoewel Megan ongeveer drie dagen na de bevalling werd ontslagen, bleven de vijf kinderen ongeveer drie weken ter observatie op de intensive care, in afwachting van hun stabilisatie...

HAPPY HALLOWEEN 🎃 👻 FROM THE HULEN HORDE! 😜 #hulenquintuplets #7cuties #frankenstein #monkey #skeletoncrew

Pubblicato da Megan Hulen su Sabato 31 ottobre 2020

De komst van de vijf kinderen haalde het leven van het gezin compleet overhoop: Jacob en Matthew waren erg enthousiast om eindelijk vier kleine zusjes en een nieuw broertje te hebben, terwijl Joshua en Megan aanvankelijk moeite hadden om alle vijf de kinderen ’s nachts te laten slapen en te voeden!

De eerste weken waren niet gemakkelijk voor deze uitgebreide familie, maar alles kwam uiteindelijk goed!

Allison Chloe Emma Adam and madison

Pubblicato da Megan Hulen su Venerdì 2 ottobre 2020

Tenslotte hebben Joshua en Megan van het leven gekregen wat ze wilden, en zelfs meer, nietwaar?

Advertisement