x
Een tuinman wordt de beste vriend van…
15 moeders die er zo jong uitzien dat je hun leeftijd niet zou geloven 15 bruiden die visagisten hebben veranderd in sprookjesachtige prinsessen dankzij buitengewone make-up

Een tuinman wordt de beste vriend van een zwaan die helemaal alleen is: hij voedt en verzorgt hem elke dag

05 November 2020 • Door Janine
110.606
Advertisement

De meeste mensen hebben de neiging om een ​​liefdevolle en volledig emotionele band met een huisdier aan te gaan; of het nu een hond, een kat of zelfs een kleine vis of een vogel is, het is onmogelijk om niet gehecht te raken aan deze geweldige metgezel. Maar wat zou je ervan vinden als we je vertelden dat er een man is die al minstens een jaar een mooie vriendschap vormt met een mooie witte zwaan? Dit sprookjesachtige verhaal speelde zich af in Madrid, in Spanje.

via: ABC

Raul Pirù is de tuinman van het koninklijke klooster van San Lorenzo in de Escorial van Madrid, en zorgt al minstens een jaar voor het behoud van de flora van de immense tuin van dit buitengewone complex; juist op deze unieke en zeldzame locatie vond Raul een tedere en onverwachte vriendschap in een zwaan.

De afbeeldingen van deze vriendschap zijn gemaakt door Rauls vrouw, Cala, die op haar officiële Instagram-profiel foto's plaatste van de band die werd gevormd tussen haar tuinman en echtgenoot en dit prachtige wilde dier.

Raul slaagde erin vriendschap te sluiten met de zwaan, juist omdat het dier alleen was en geen vrouwelijk exemplaar naast zich had; om deze reden zorgde de tuinman gedurende een heel jaar voor de zwaan, voerde hem en liet hem nooit in de steek, net alsof hij een echte vriend was. En zelfs als het onderhouder van de monumentale tuin binnenkort van plan is om er een vrouwelijk exemplaar bij te betrekken, zal het echt moeilijk zijn om zo'n vriendschap te verbreken.

Advertisement

Raul zegt dat er drie dingen nodig waren om in de gratie van deze prachtige witte zwaan te komen: "Veel ochtenden, veel geduld, veel genegenheid en dit is het resultaat!"

En als het eindresultaat een tedere vriendschap tussen mens en wild dier is, is dat alleen maar mooi!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt