Een koe die bestemd is om te worden geslacht, ontsnapt uit het slachthuis en verstopt zich in de kerk: ze lijkt te "bidden om haar leven te redden" - BekijkDezeVideo.nl
x
Een koe die bestemd is om te worden…
Een man heeft een boom die moest worden gekapt getransformeerd in een gigantische hand die naar de hemel reikt Een atlete die 9 maanden zwanger is rent anderhalve kilometer in iets meer dan vijf minuten

Een koe die bestemd is om te worden geslacht, ontsnapt uit het slachthuis en verstopt zich in de kerk: ze lijkt te "bidden om haar leven te redden"

09 November 2020 • Door Janine
3.357
Advertisement

We zeggen weleens dat het jammer is dat sommige dieren niet kunnen praten en dit geldt zeker voor veel gedomesticeerde honden en katten die onze dagen opvrolijken met hun aanwezigheid in huis, en ook wat betreft de hoofdrolspeelster van dit verhaal: een koe van 500 kg ontsnapte uit het slachthuis en zocht haar toevlucht in de dichtstbijzijnde kerk. Was ze op zoek naar een manier om te roepen "help me!”? We weten het niet, maar van hoe het nieuws gebracht werd, lijkt het erop dat het grote dier de kerk is binnengelopen, bijna alsof ze voor haar leven ging "bidden". Onnodig te zeggen dat de medewerkers van het slachthuis haar hebben opgespoord en opgehaald.

Om aan haar tragische lot te ontsnappen, zich bewust van wat haar te wachten stond nadat de medewerkers van het slachthuis haar met touwen uit haar verblijf sleepten, begon de koe te vluchten totdat ze haar toevlucht vond in de kerk van de “Heer van de Barmhartigheid”, in Mexico, in de stad Tampico Alto. Ze bleef enkele minuten verstopt, zonder dat iemand haar kon vinden. Uiteindelijk kwamen de slachthuisarbeiders bij de kerk aan en namen het dier opnieuw gevangen dat misschien had gehoopt haar leven te redden.

De foto ging meteen viraal op Twitter, waar veel gebruikers hun verdriet uitspraken over het lot van de koe. Sommigen schreven zelfs dat het arme beest "God om hulp vroeg", terwijl anderen wilden laten weten dat ze haar zouden adopteren om zo'n opoffering te vermijden. Een gebruiker schreef dat ze haar absoluut niet hadden mogen slachten, aangezien het duidelijk "een teken van God" was. Of het nu een goddelijk signaal was of niet, het lijdt geen twijfel dat we medelijden met de arme koe hebben.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt