Twee zussen vinden een portemonnee met $200 op straat en geven deze terug aan de rechtmatige eigenaar - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Twee zussen vinden een portemonnee met…
Een 1-jarig kind dreigt te verdrinken in het zwembad, maar zijn hond gooit zichzelf in het water om het ergste te vermijden Een make-upgoochelaar slaagt erin zijn klanten om te toveren in totaal andere mensen

Twee zussen vinden een portemonnee met $200 op straat en geven deze terug aan de rechtmatige eigenaar

10 November 2020 • Door Janine
4.276
Advertisement

We hopen dat je nooit je portemonnee verliest en het geld dat daar in zat niet meer terugvindt; in de meeste gevallen vind je het niet alleen niet meer terug, maar je zult ook je creditcards moeten blokkeren en een nieuw identiteitsbewijs moeten aanvragen. Maar soms zijn er engelen op aarde die ervoor zorgen dat een verhaal als dit een gelukkig einde heeft. Een zoet einde dat veteraan Mark Walsh niet dacht te krijgen toen hij zijn portemonnee verloor.

Mark had $200, zijn creditcards en een militaire identiteitskaart in zijn portemonnee die hij verstrooid op straat had verloren; de man was wanhopig: "Ik was echt geschokt. Ik ben zelfstandige en ik verdien niet veel geld, en ik moet keihard werken voor het geld dat ik verdien. Dus toen ik het geld wat erin zat niet meer had, was ik erg van streek.”

Maar toen kwamen de tweelingzusjes Makhia en Makyla Vincent in zijn leven die de portemonnee op de grond zagen liggen, het identiteitsbewijs controleerden en er geen twee keer over hoefden na te denken: ze moesten het teruggeven aan de rechtmatige eigenaar!

Toen de tweelingzusjes naar het huis van Mark gingen, was de man niet thuis, dus naderden ze de bewakingscamera, lieten de portemonnee in hun handen zien en lieten het op een veilige plek achter, op de veranda van het huis. Toen Mark thuiskwam, kon hij zijn ogen niet geloven: die meisjes hadden zijn leven "gered"!

Advertisement

Mark zal nooit stoppen met het bedanken van de meisjes: "Ik ben zo ongelooflijk dankbaar, zo dankbaar en nederig tegenover hen. Nu heb ik weer vertrouwen in de mensheid, en ik heb veel hoop voor de toekomst!"

Geweldig Makhia en Makyla, jullie hebben het juiste gedaan!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt